51 Legit Ways to Make Money Online

Wilt u online en thuis geld verdienen? U bent op het juiste bericht! We hebben een lijst samengesteld met 51 manieren om online geld te verdienen en u zult er vrijwel zeker een vinden die voor u werkt.

Of u nu op zoek bent naar een fulltime online mogelijkheid, parttime of gewoon iets om zo nu en dan wat extra geld op te halen, u vindt het hier.

De belangrijkste stap is om iets te proberen. De meeste ondernemingen hebben een tijdje nodig om op gang te komen en op te bouwen tot het punt waarop je serieus geld gaat verdienen. Maar je moet ergens beginnen!

EN JE WEET NOOIT WANNEER DE CASUAL SIDE GIG VAN VANDAAG EEN HELE NIEUWE CARRIÈRE ZAL WORDEN.
Hoe u online geld kunt verdienen
Dus laten we beginnen. Deze 51 manieren om online geld te verdienen staan ​​niet in een speciale volgorde, dus als je er een paar tegenkomt waarvan je denkt dat ze niet werken, blijf dan gewoon lezen.

1. NEEM ONLINE ONDERZOEK
Dit is misschien wel de meest geadverteerde manier om online geld te verdienen. Het concept is eenvoudig, maar doe je onderzoek en loop lichtvaardig. Dit is ook een bedrijf dat meer dan een paar zwendeloperaties had! Ik aarzel zelfs om deze categorie op te nemen, maar het onderwerp hoe je online geld kunt verdienen zou niet compleet zijn zonder het op te nemen.

Verdien $$ w / Survey Junkie

Sommigen zullen u contant betalen om enquêtes in te vullen, maar het toekennen van punten lijkt de meest gebruikelijke methode van compensatie te zijn. U verzamelt punten door enquêtes uit te voeren en de punten kunnen worden ingewisseld voor merchandise. Die merchandise wordt vaak door het onderzoeksbureau zelf geleverd, en dat is waar dit een beetje vaag kan worden.

Enkele enquêtesites die u kunt overwegen, zijn:

Enquête Junkie
LifePoints (MySurvey)
MyPoints
InboxDollars
Bekijk ze, doe wat onderzoek en zie wat je denkt. Ik vermoed dat je op zijn best elke maand een paar honderd dollar extra kunt verdienen. Maar als dat alles is waar je naar op zoek bent, en je hebt wat tijd om te doden, probeer het!

2. ADVERTENTIES VOOR FACEBOOK
Facebook-advertenties zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Er is een goede reden waarom: ze zijn zeer effectief.

Elk jaar geven bedrijven biljoenen dollars uit om de aandacht van een groot publiek te trekken.

Vanwege de enorme Facebook-gebruikers, is het voor bedrijven – groot en klein – natuurlijk een broeinest geworden om een ​​deel van hun marketingbudgetten uit te geven.

Het uitvoeren van Facebook-advertenties is geweldig voor kleine bedrijven omdat er geen minimum bedrag aan maandelijkse advertentie-uitgaven is. Dus als een bedrijf slechts $ 100 extra heeft om advertenties weer te geven, is dat prima.

Maar de meeste eigenaren van kleine bedrijven hebben simpelweg niet de tijd of de knowhow om deze advertenties weer te geven.

Dat is waar je binnenkomt.

Door te leren hoe je Facebook-advertenties voor kleine bedrijven kunt beheren, kun je een moord plegen. En (als je eenmaal weet wat je doet) kost het echt niet veel werk.

Het is simpel:

Leer hoe u Facebook-advertenties kunt uitvoeren (Psst … Voltooi deze online Facebook Side Hustle-cursus.)
Neem contact op met lokale kleine bedrijven en vraag of ze hun klantenbestand willen uitbreiden via Facebook-advertenties.
Stel een eenvoudige zakelijke relatie voor waarin het bedrijf een maandelijks Facebook-advertentiebudget instelt en u betaalt om de advertenties weer te geven.
3. START UW EIGEN BLOG
Bloggen kan worden gedaan als een hobby of als een full-time bedrijf. In feite begint het vaak als een hobby, wordt het een winstgevende nevenactiviteit en wordt het een gloednieuwe, allesomvattende carrière.

Een van de mooiste en meest opwindende eigenschappen van bloggen is dat je een blog kunt maken met elk onderwerp waarover je goed geïnformeerd of gepassioneerd bent (en bij voorkeur beide!). U kunt schrijven over persoonlijke financiën, carrières, onroerend goed, zaken doen, technologie, koken, reizen, persoonlijke gezondheid, of zowat elk onderwerp dat u kiest.

U kunt een website opzetten, de inhoud geleidelijk opbouwen (artikelen, video’s, podcasts, enz.) En vervolgens geld verdienen aan de site door middel van advertenties, affiliate marketing of zelfs de directe verkoop van specifieke producten of diensten. Sterker nog, u kunt over het algemeen de gratis services en technische ondersteuning online vinden. Wanneer uw site later een betrouwbare cashflow ontwikkelt, kunt u gaan werken met betaalde providers die uw blog naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ik weet veel over het starten van een blog, met het succes dat ik hier geniet op Good Financial Cents. Ik kan je zelfs helpen om het te laten gebeuren, als je mijn blogpost leest, Hoe ik meer dan $ 1,097,757 heb verdiend via bloggen.

U wilt ook toegang hebben tot onze Make 1k-uitdaging, een gratis e-mailcursus die de stappen doorloopt om uw eerste blog te starten en uw eerste $ 1.000 te verdienen.

4. GAZELLE – VERKOOP UW OUDE CELTELEFOONS VOOR CONTANT GELD
Elke mobiele telefoon moet om de paar jaar worden vervangen. En u kunt zelfs wat extra geld opnemen door uw oude telefoon te verkopen. Gazelle is een webplatform dat u betaalt voor uw oude mobiele telefoon, meestal in de vorm van contant geld of cadeaubonnen.

U kunt hiervan misschien een klein deeltijdbedrijf maken als u op een redelijk regelmatige basis gebruikte telefoons kunt verkrijgen. Maar houd er rekening mee dat Gazelle alleen betaalt voor smartphones met een hoger model. Dat betekent

dat er geen geld is om die oude flip-telefoons te verkopen.

Meld je aan voor Gazelle

5. INVESTEREN IN PEER-TO-PEER-LENINGEN
Dit is eigenlijk een investering, maar het is er een die alleen online bestaat. Het is mogelijk om een ​​dubbelcijferig renterendement op uw investering te krijgen via peer-to-peer leenplatforms, zoals Lending Club en Prosper. Wanneer u bedenkt dat bankinvesteringen doorgaans minder dan 1% betalen, is het alsof u 9% (of meer) gratis op uw geld krijgt!

Wanneer u investeert in peer-to-peer leensites, functioneert u effectief als een geldschieter en leent u rechtstreeks aan de leners die naar de site komen. De leners worden doorgelicht en beoordeeld op basis van het kredietprofiel, de inkomsten en het doel van de lening.

U kunt bovengemiddelde rendementen behalen omdat peer-to-peer-leningen de bankfunctie elimineren. Dat betekent dat u deelneemt aan bijna de gehele rentevoet die wordt betaald door de kredietnemer, in plaats van de minder dan 1% die u doorgaans op depositocertificaten verdient. En u kunt uw risico verminderen door te investeren in segmenten van honderden verschillende leningen.

Investeer met LendingClub

6. AANMELDEN VOOR RAKUTEN
Als je veel online winkelt, is Rakuten een goede manier om er wat extra geld mee te verdienen. Het levert in feite geen extra inkomsten op, maar het geeft u wel kortingen op uw aankopen die hetzelfde netto-effect hebben.

Het platform is gratis te gebruiken en u kunt zelfs een cadeaubon van $ 10 krijgen om u aan te melden en uw eerste korting te verdienen. Anders doet u uw aankopen via de site en verdeelt Rakuten de commissie met u in de vorm van kortingen.

Dit is ook een over het algemeen passieve bron van inkomsten, en een die je kunt verdienen door gewoon te doen wat je toch zou doen – winkelen!

Ontvang uw gratis $ 10 met Rakuten

7. CREER EEN EBOOK OM ONLINE TE VERKOPEN
Is er een onderwerp waar je echt sterk in bent? Je kunt een e-boek schrijven en wat extra geld gaan verdienen. Dit is ook een passieve onderneming. Zodra het e-boek is geschreven, kunt u beginnen met verkopen via een grondig geautomatiseerd proces.

Mensen komen naar uw advertentiepagina, doen een betaling en worden vervolgens omgeleid naar een downloadpagina waar ze hun exemplaar van uw e-boek kunnen krijgen. U hoeft geen vinger op te tillen. Laat een paar e-boeken schrijven en op de markt brengen, en goed, u krijgt het idee. ‘Hoe’ e-boeken zijn enkele van de beste om aan te bieden, vooral als u een expert bent op een bepaald gebied.

Er zijn verschillende manieren om een ​​e-boek op de markt te brengen. Een van de meest voorkomende is via Amazon’s Kindle-programma. Ze kunnen u helpen met alle stappen om uw e-boek zowel te publiceren als op de markt te brengen via hun ongelooflijk populaire platform. Er zijn enkele gespecialiseerde sets schrijfsoftware die niet alleen helpen bij het schrijven van uw e-boek, maar ook om het correct te formatteren voor de Amazon-markt, Barnes & Noble en iTunes

U kunt uw e-boek ook op uw eigen website of blog op de markt brengen, vooral als de site goed verkeer ontvangt. Nog een andere methode is affiliate marketing. U kunt aan sites gerelateerd aan uw e-boek een percentage van de verkoopprijs aanbieden, bijvoorbeeld tussen 20% en 50%, zodat ze een advertentie of een gekoppeld artikel voor uw boek op hun site kunnen plaatsen. Hiermee kunt u uw e-boek op meerdere platforms op de markt brengen voor een grotere marktblootstelling.

8. VIDEO’S MAKEN
Heb jij een flair voor het maken van video’s? Als je kunt, kun je ze maken, downloaden op YouTube en vervolgens geld verdienen met Google Adsense (zie # 24 hieronder).

Dit is een andere manier om op een volledig passieve manier online geld te verdienen.
Zodra de video is gemaakt en verkeer genereert, kunt u Adsense aan de video toevoegen en wat geld verdienen wanneer iemand door een van de advertenties klikt. Als je met één video $ 50 – $ 100 per maand kunt verdienen, denk dan aan hoeveel je kunt verdienen als je meerdere video’s maakt?

Het principe is vergelijkbaar met het maken van een e-boek, behalve dat u een visueel medium gebruikt. Instructie-onderwerpen werken ook goed met video’s, maar je kunt ook commentaar geven, video’s die geschikt zijn voor sociale media (mensen lijken bijvoorbeeld dol te zijn op kattenvideo’s), of zelfs amusement of muziekvideo’s.

Als een van hen viraal wordt op de sociale media, heb je misschien een goudmijn gevonden – zolang de video minstens populair blijft. Daarna is het tijd om een ​​nieuwe of een stroom van meerdere te maken.

9. WORD EEN “GARAGE VERKOOP MILJOEN”
Heb je ooit Pawn Stars of Storage Wars op tv bekeken? Dat is het algemene idee achter deze onderneming om geld te verdienen.

Het is een van de oudste en meest bewezen manieren om geld te verdienen: laag kopen, hoog verkopen. Het koop lage deel komt van het zoeken naar garageverkoop, landgoedverkoop en zelfs tweedehandswinkels om items te vinden die in goede staat zijn (“voorzichtig gebruikt”) maar die veel lager verkopen dan ze zouden doen als ze gloednieuw waren. Op deze manier kunt u mogelijk een item kopen voor $ 5 en dit later verkopen voor $ 50.

U kunt de items op eBay en Craigslist verkopen. eBay is het betere platform om kleine, dure en ongebruikelijke artikelen te verkopen. Craigslist is beter voor grotere en meer praktische items.

Een goed boek over hoe het te laten werken is Garage Sale Millionaire van Aar

op LePedis. Het boek vertelt u alles wat u moet weten, van kopen (inclusief het bepalen van waarden) tot marketing en verkoop.

10. BEWAKING – ONLINE, THUIS OF OP SITE
Dit werkt met zowat elk onderwerp waar je sterk in bent – wiskunde, wetenschappen, vreemde talen en zelfs testvoorbereiding. Door online les te geven, heb je controle over je tijd en de hoeveelheid werk die je aanneemt.

U kunt uw diensten altijd rechtstreeks aanbieden door marketing naar scholen bij u in de buurt of zelfs advertenties in buurtnieuwsbrieven en op prikborden te plaatsen. Maar je kunt ook online platforms gebruiken die zijn gewijd aan het matchen van docenten met studenten.

Twee sites die het bekijken waard zijn, zijn Chegg Tutors en Tutor.com. Je kunt beide gebruiken om online en vanuit huis les te geven.

11. ETSY – VERKOOP UW AMBACHTEN ONLINE
Als je goed bent in het maken van ambachten, zowat elk type, moet je proberen ze te verkopen op Etsy. Dit is een site die is gewijd aan de verkoop van ambachten. Ze brengen een vergoeding van 3,5% van uw verkoop in rekening, wat een stuk lager is dan wat andere online marktplaatsen in rekening brengen. Al de rest is van jou.

Het voordeel van handwerk is dat ze creatief van aard zijn en goed kunnen werken als u een creatief type bent. Aangezien u de ambachten maakt, kunt u bovendien uw voorraad beter beheren, evenals de kosten die eraan verbonden zijn.

12. 2020-PANEEL – WORD BETAALD OM PRODUCTEN EN DIENSTEN TE BEOORDELEN
Bedrijven moeten hun producten en diensten laten evalueren – dit is een fundamenteel onderdeel van het marketingproces. Om dit te doen, wenden zij zich vaak tot individuen om die producten en diensten te beoordelen. Dit creëert nog een mogelijkheid voor u om online en in uw vrije tijd geld te verdienen.

Een website hiervoor is 2020 Panel. U evalueert producten en diensten en geeft uw mening aan focusgroepbedrijven. U betaalt doorgaans tussen $ 50 en $ 150 per evaluatie.

13. BOUGIE – VERHUUR UW ONGEBRUIKTE MUZIEKINSTRUMENTEN
Er is een uitstekende kans dat u een of meerdere muziekinstrumenten in de opslag heeft die niet in jaren zijn gebruikt. Misschien is het een overblijfsel van toen je op school zat, of zelfs van je dagen in een band. Wat de reden ook is dat je het hebt, het is waarschijnlijk geld waard als je het kunt verkopen. Gloednieuwe instrumenten zijn belachelijk duur, dus mensen kijken in plaats daarvan vaak naar gebruikte apparatuur, vooral als ze nieuw zijn.

U kunt online geld verdienen door uw gebruikte instrumenten te verkopen op een site met de naam Sparkplug. Natuurlijk betalen ze een vergoeding voor de verkoopopbrengst, maar daarmee kunt u nog steeds geld verdienen aan een item dat gewoon rondhangt en stof verzamelt.

Als je veel van muziekinstrumenten weet en weet hoe en waar je ze goedkoop kunt kopen, kun je Sparkplug gebruiken om ze permanent te verkopen. Dat kan een leuke nevenactiviteit worden, die uiteindelijk kan uitgroeien tot iets meer.

14. VERKOOP UW FOTO’S ONLINE
Sommige mensen hebben talent om foto’s te maken. Als dat je beschrijft, kun je misschien online geld verdienen van wat tot nu toe een hobby was.

Met websites zoals iStock en Shutterstock kunt u uw foto’s op hun sites plaatsen. Omdat het veelgebruikte fotobronnen zijn, krijg je mensen die op zoek zijn naar zeer specifieke soorten foto’s. Als ze een van de jouwe downloaden, kun je overal een paar cent tot een paar dollar per gedownloade foto verdienen.

Als je een online portfolio van honderden foto’s kunt maken die mensen willen downloaden, heb je misschien een van de beste passieve inkomstenbronnen gecreëerd. Bekijk de soorten foto’s die u op internet ziet verschijnen en pas uw werk aan die behoefte aan.

 

15. WORD EEN VIRTUELE ASSISTENT
Outsourcing is de nieuwe en dominante golf van het bedrijfsleven. Naarmate bedrijven werknemers ontslaan, wenden ze zich in toenemende mate tot onafhankelijke contractanten om te leveren wat eigen personeel vroeger deed. Een van de manieren waarop ze dit doen, is via virtuele assistenten. Dit zijn mensen die bepaalde taken online uitvoeren. Bedrijven kunnen zo vaak of zo weinig virtuele assistenten gebruiken als nodig is. Als je jezelf beschikbaar kunt stellen voor meerdere bedrijven, heb je misschien genoeg werk zonder je huis te verlaten.

U kunt als virtuele assistent werken via speciale websites, zoals Upwork of Zirtual. Allerlei vaardigheden zijn nodig en de compensatie kan variëren van $ 10 per uur tot $ 100 of meer. Het is duidelijk dat de hogere beloning zal zijn voor mensen die meer technische vaardigheden hebben, zoals webbouwvaardigheden en marketing. Maar u kunt werk vinden dat administratieve taken uitvoert aan de onderkant van de loonschaal.

16. WORD BETAALD OM UW AUTO TE HUUR
Niet iedereen zal enthousiast zijn over dit idee, omdat het bepaalde risico’s heeft (zoals schade of verlies van uw voertuig). Maar als u uw auto niet heel vaak gebruikt en deze wilt gebruiken om wat extra inkomsten te verdienen – zonder extra werk te doen – zijn er webplatforms beschikbaar om dit mogelijk te maken.

Sites zoals RelayRides en GetAround ena

Laat u uw auto per uur, dagelijks, voor een weekend of zelfs voor een specifieke reis verhuren. GetAround adverteert dat u tot $ 10.000 per jaar kunt verdienen door uw auto te verhuren terwijl u deze niet gebruikt.

17. VOOR VERPLEEGDERS DIE THUIS WILT WERKEN
Als u een geregistreerde verpleegkundige bent, zijn er mogelijkheden om online geld te verdienen zonder uw huis te verlaten. Er zijn bedrijven die de expertise van een verpleegkundige nodig hebben om vragen van klanten te beantwoorden of om informatie en aanbevelingen te geven.

Allerlei bedrijven hebben hiervoor RN’s nodig, inclusief zorgverzekeraars, ziekenhuisketens en zelfs medische wervingsbedrijven. Je kunt ze vinden door hun jobsites te bekijken en de sleutelzinnen “thuis werken” of “thuis werken” of “telewerken” in te voeren.

Maar u kunt zich ook registreren bij een bedrijf met de naam Fonemed. Ze hebben verpleegkundigen nodig om triage en medische informatie telefonisch aan hun klanten te verstrekken. De klanten zijn voornamelijk artsen in Canada en de Verenigde Staten.

18. START EEN PRODUCTgebaseerde website
Is er een product of dienst waar u bijzonder enthousiast over bent? Als dit het geval is, kunt u mogelijk een website ontwikkelen die is gebouwd rond de verkoop ervan. U hoeft ook niet de werkelijke leverancier van het product of de service te zijn. Er zijn veel bedrijven die deze producten aanbieden en waarmee u ze op gelieerde basis kunt verkopen. U kunt bijvoorbeeld een product op uw website verkopen voor een commissie van 20% of 30% van de verkoopprijs.

Shopify biedt u de mogelijkheid om een ​​volledig operationele website voor dit doel te maken.

Dit is een meer technische manier om online geld te verdienen dan de meeste andere strategieën. Maar je kunt een uitstekende cursus krijgen om het te laten gebeuren met Steve Chou’s Create a Profitable Online Store-programma. Steve en zijn vrouw hebben een zeer succesvolle online winkel gebouwd – die bruidsservetten verkoopt – en hij wil graag insidergeheimen verstrekken aan mensen die zich aanmelden voor zijn cursus …

19. WORD EEN ONLINE FREELANCE SCHRIJVER
Zie je al die artikelen, tutorials en handleidingen op internet? Iemand heeft ze allemaal geschreven! Als je een redelijk schrijfvermogen hebt (nee, je hebt geen diploma journalistiek nodig!) En kennis van een paar specifieke onderwerpgebieden, kun je een van die schrijvers zijn. Het is een kans om online geld te verdienen zonder uw huis te verlaten. Het is ook het soort onderneming dat kan beginnen als een klein nevenbedrijf, maar kan uitgroeien tot een fulltime carrière.

U kunt aan de slag gaan door uw diensten aan te bieden als contentschrijver op een website zoals Upwork. Dat kan een goede plek zijn om aan de slag te gaan, maar je wilt volledig onafhankelijk blijven als je ervaring en reputatie beginnen te groeien.

En als je de onafhankelijke route wilt gaan, bekijk dan het bericht van Kevin Mercadante, The Perfect Side Hustle: Freelance Blog Writer. Hij leeft al het leven van een online freelance-schrijver en biedt zelfs een goedkoop programma om je op weg te helpen.

20. VERKOOP UW ONLINE VAARDIGHEDEN AAN WEBSITES EN BLOGS
Online freelance schrijver zijn, is een vaardigheid die je kunt gebruiken om online geld te verdienen. Maar er is een breed scala aan andere vaardigheden die op een vergelijkbare manier kunnen worden gebruikt. Elke website en blog op internet heeft technische vaardigheden nodig. Dit kan grafisch ontwerp, webontwerp, optimalisatie van zoekmachines, marketing en promotie van sociale media, contentbewerking en nog veel meer zijn.

Als je een van deze vaardigheden hebt, kun je ze op de markt brengen voor websites zoals 99Designs (meestal grafische vormgeving) en Upwork voor andere vaardigheden.

Als je meer vertrouwen hebt in je vaardigheden, kun je ook rechtstreeks op websites en blogs terecht. U kunt per e-mail contact opnemen met de sites om uw diensten te promoten. Hiermee kunt u ook de specifieke typen sites selecteren waarmee u prettiger kunt werken. Aangezien er letterlijk duizenden websites en blogs op internet zijn, is de potentiële markt onbeperkt.

Bouw een voldoende groot zakelijk boek op en je hoeft nooit meer een baan te zoeken!

21. LEAPFORCE – EVALUATIE VAN ZOEKMOTOREN
Bijna alles op internet wordt geëvalueerd en dat geldt ook voor zoekmachines zelf. U kunt online geld verdienen door zoekmachines te evalueren met behulp van een site genaamd Leapforce. Met behulp van het platform kunt u vooraf bepaalde zoekopdrachten uitvoeren en feedback geven aan de zoekmachines om de service die ze bieden te verbeteren.

22. EJURY – WORD EEN ONLINE JUROR EN WORD BETAALD
Kijk je graag naar rechtszaken op tv? Je kunt misschien die interesse omzetten in een hobby die je wat geld oplevert.

Er is een site genaamd eJury die je een klein bedrag zal betalen om deel te nemen aan pre-jury juryzaken. Hiermee kunnen advocaten vooraf bepalen hoe een jury de omstandigheden rond een bepaalde zaak waarschijnlijk zal bekijken en kunnen ze aanpassingen maken voor de echte rechtszaak.

De site adverteert dat ze u $ 5 tot $ 10 zullen betalen, afhankelijk van de duur van de proefreview (meestal ongeveer 35 minuten). Dat is geen grote betaaldag, maar als je elke week op verschillende zaken kunt letten, is het co

uld genoeg moet zijn om uw auto te betalen – wie weet?

23. ACHIEVEMINT – WORD BETAALD VOOR HET LEVEN VAN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL
Artsen en gezondheidsexperts vertellen ons altijd dat we beter voor onszelf moeten zorgen. Welnu, dankzij internet kun je daarvoor misschien wat extra geld verdienen.

Een website met de naam AchieveMint geeft u punten voor het uitvoeren van gezonde activiteiten, zoals sporten, het bijhouden van uw eetgewoonten, of zelfs het invullen van gezondheidsgerelateerde onderzoeken. Punten kunnen worden ingewisseld voor contant geld (10.000 punten zijn $ 10 waard) of voor Amazon Gift Cards. De app maakt daadwerkelijk verbinding met andere gezondheids-apps, zoals Fitbit en MyFitnessPal, om uw voortgang bij te houden.

24. VOEG AFFILIATE MARKETING TOE AAN UW BLOG OF WEBSITE
Als u al een actieve blog of website hebt, kunt u extra inkomsten verdienen – volledig passieve inkomsten – door affiliate marketing aan uw site toe te voegen.

Met programma’s zoals Amazon Affiliate, Google Adsense en Media.net kunt u advertenties met betrekking tot uw inhoud automatisch op uw site plaatsen. Dit levert u een inkomen op telkens wanneer iemand op een van de advertenties klikt. Dit is de perfecte manier om een ​​extra inkomstenstroom toe te voegen aan uw bestaande webplatform.

Als u voldoende webverkeer hebt, kunt u ook deelnemen aan partnerprogramma’s van verschillende bedrijven. Ze betalen u doorgaans een bepaald bedrag telkens wanneer iemand zich aanmeldt voor een product of dienst waarvoor op uw website wordt geadverteerd. Duizenden websites verdienen veel geld met affiliate marketing.

25. BEKIJK EN BEOORDEL ONLINE FILMS EN VIDEO’S
Swagbucks betaalt u eigenlijk om video’s, films en zelfs nieuwsprogramma’s te bekijken en te beoordelen. Dat levert je punten op voor elke video die je bekijkt, en die kunnen worden ingewisseld voor contant geld (via PayPal) of via cadeaubonnen.

Je verdient geen fortuin met Swagbucks, maar het kan een klein extra maandelijks inkomen opleveren, dat je in je vrije tijd verdient.

26. WORD BETAALD OM DE SOFTWARE TE BEKIJKEN
Dit is een van de meer technische online strategieën om geld te verdienen. SoftwareJudge betaalt u om de software te beoordelen die zij produceren. Je moet de software uitproberen, een grondige beoordeling maken en je mening geven over je ervaring.

Het is duidelijk een onderneming voor mensen die zeer vertrouwd zijn met verschillende soorten software en die weten hoe ze elk programma grondig moeten onderzoeken en evalueren. Maar het is ook een van die kansen waarbij je klein begint, en je beloning zal groeien met ervaring en naarmate ze een groter vertrouwen in je meningen ontwikkelen.

27. WORD EEN BESTUURDER VOOR UBER OF LYFT
Technisch rijden voor Uber en Lyft is geen online activiteit. De bron van het bedrijf is echter online, of meer specifiek, via uw smartphone.

Klanten melden zich aan voor een ritje op hun eigen smartphones en u wordt gewaarschuwd als u in de buurt bent. Aangezien de betaling online wordt gedaan, hoeft u zich geen zorgen te maken over het innen van de klant, zoals u zou doen als u in een traditionele taxi rijdt.

Deze gelegenheid werkt beter in grote stedelijke gebieden, waar mensen vaker geen auto bezitten, maar vaker grote evenementen zoals sportevenementen en concerten bijwonen. Luchthavenverbindingen zijn ook een zeer belangrijke bron van activiteiten.

Het nadeel is dat je je eigen voertuig moet gebruiken, maar dit kan een zeer royale parttime onderneming zijn, of zelfs fulltime. Het hangt allemaal af van hoeveel activiteit er in uw omgeving is en hoeveel tijd en moeite u bereid bent te doen.

28. ONLINE GEGEVENSINVOER
Als je veel administratieve ervaring hebt, kan dit je droombaan zijn – een kans om online en thuis geld te verdienen, precies te doen wat je op het werk zou kunnen doen.

U kunt via een website, zoals Upwork, opdrachten voor online gegevensinvoer krijgen. Anders kunt u ook contact opnemen met vacatures voor online gegevensinvoer op Craigslist.

De banen kunnen slechts tijdelijk zijn, of zelfs gerelateerd aan een specifiek project. Maar als u alleen wat extra geld zoekt, kan dit de manier zijn om het te doen. En je weet maar nooit – als je een opdracht krijgt en die loopt, heb je misschien gewoon die klus die je altijd thuis wilde hebben!

29. BEOORDEL WEBSITES VOOR EEN PRIJS
Een site genaamd User Testing betaalt u eigenlijk een vergoeding om websites te evalueren. Het kost je meestal $ 10 voor elke video die je beoordeelt – wat meestal ongeveer 20 minuten duurt. Als het werk daar is, en je bent er bijzonder goed in, kun je tot $ 30 per uur verdienen. Dat is een behoorlijk solide loon voor een baan thuis. U hoeft niet heel veel uren te werken om een ​​fatsoenlijk parttime maandelijks inkomen te genereren.

30. DRAAI UW HUIS IN EEN BED EN ONTBIJT
Het peer-to-peer-concept komt naar vrijwel alle uithoeken van het menselijk bestaan. Dat geldt ook voor de horeca. Via AirBnB kunt u uw huis daadwerkelijk voor verschillende tijdsperioden verhuren tegen een vooraf bepaald tarief. Dat geeft u een extra inkomen op uw huis en geeft de bezoeker het voordeel van het hebben van een heel huis, r

dan dat ze in een hotelkamer worden gepropt.

Hoeveel u precies kunt verdienen met deze activiteit, is afhankelijk van verschillende factoren. Het is duidelijk dat de grootte en voorzieningen van uw huis belangrijk zijn – grotere huizen krijgen hogere kosten. Locatie is ook kritisch. Een locatie dicht bij een grote stad, of grote recreatieve locaties, zijn misschien de beste kandidaten.

De praktijk is niet voor iedereen, maar omdat AirBnB overal ter wereld gebruikelijk is geworden, zijn er beveiligingsmaatregelen van kracht. Als u vaak buiten de stad bent, kan dit een uitstekende manier zijn om extra inkomsten te genereren.

31. CARE.COM – WORD EEN BETAALDE HUISDIERENZITTER
Dierenoppas is een van de meest voorkomende manieren geworden waarop mensen extra geld verdienen. Maar u kunt een online bron, zoals Care.com, gebruiken om betaalde kansen te vinden.

Care.com verbindt dienstverleners met klanten voor alle soorten zorggerelateerde situaties. Dit omvat kinderopvang en ouderenzorg, evenals huisdierenzorg. Het kan een uitstekende bron van doorlopende activiteiten zijn, vooral als u nieuw bent in het bedrijf.

Een factor waar u zich echter bewust van moet zijn, is dat Care.com een ​​peer-to-peer arrangement is. Dat betekent dat u rechtstreeks zult concurreren met andere huisdieren in uw omgeving. U moet uw diensten concurrerend prijzen om zaken te doen. Zodra u een lijst met vaste klanten begint te ontwikkelen, bent u in een betere positie om uw tarieven te verhogen. Dit zal met name het geval zijn wanneer u wordt doorverwezen door die klanten.

32. PARIBUS – VIND VERBORGEN TERUGBETALINGEN BIJ VORIGE AANKOPEN
Hoewel dit nauwelijks de meest genereuze manier is om online geld te verdienen, krijgt mijn stem waarschijnlijk de meest interessante. Met de app Paribus kunt u geld terugkrijgen op online aankopen. En het is gratis om je aan te melden!

Ze scannen uw e-mailarchieven op de ontvangst van eventuele online aankopen. Ze hebben een lijst van verschillende grote retailers waarmee ze regelmatig werken (zoals Amazon en Target), en ze geven u een terugbetaling wanneer er een prijsdaling is op het product of de service die u hebt gekocht. Dat is geld gevonden!

 

33. AMAZON MECHANICAL TURK
Weet je nog hoe ik zei dat de nieuwe bedrijfsvoering outsourcing is? Nou, dat omvat elke taak die je maar kunt bedenken. En dat geldt ook voor wat bekend staat als “microprojecten (of taken)”. Als u geïnteresseerd bent om hieraan deel te nemen, kunt u dit doen via Amazon Mechanical Turk.

Amazon laat je werken aan microprojecten die een soort menselijke interactie vereisen. Taken kunnen zijn het vertalen van een paragraaf in het Engels (of een andere taal), het beoordelen van de zoekresultaten voor bepaalde trefwoorden of het bewerken van een artikel. De taken zijn eenvoudig en u krijgt een klein bedrag om elk te voltooien. Maar als je snel genoeg taken uitvoert, kun je een behoorlijk bedrag verdienen.

Er is zeker niets glamoureus aan microprojecten, maar bekijk de site en ontdek of deze goed bij u past. Hiermee kunt u online, thuis en in uw vrije tijd minimaal een klein bedrag verdienen.

34. WORD BETAALD OM GEWICHT TE VERLIEZEN!
Wat is een betere uitbetaling voor afvallen dan gezond worden? Wat dacht je van wat extra geld om het te doen?

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat HealthyWage zal doen. U meldt zich aan bij de site, bepaalt uw streefgewicht en de hoeveelheid tijd die u ervan verwacht te bereiken. U plaatst vervolgens een weddenschap tussen $ 20 en $ 500 per maand dat u het zult maken.

De site adverteert dat u tot $ 10.000 kunt winnen om uw doel te bereiken. Ze hebben zelfs een on-site calculator die zal berekenen hoeveel u kunt winnen, op basis van de hoeveelheid gewicht die u moet verliezen.

Uiteraard vormt dit een eenmalige vergoeding. Maar als afvallen betekent dat je gezond wordt en er een hoop extra geld voor verdient, dan heb je een dubbel voordeel.

35. DEELNEMEN AAN ONLINE FOCUSGROEPEN
Dit is een variatie op het invullen van online enquêtes. U kunt deelnemen via ProOpinion en elke keer dat u een enquête invult, worden gecompenseerd met punten. Punten kunnen worden ingewisseld voor contant geld (via PayPal), of met Amazon Gift Cards, iTunes Gift Cards, of u kunt ervoor kiezen om een ​​donatie te doen aan het Amerikaanse Rode Kruis.

Nogmaals, dit is een van die ondernemingen die je geen boot vol geld opleveren. Maar hiermee kunt u wat extra geld (of cadeaubonnen) verdienen, alleen voor deelname aan online focusgroepen.

36. FIVERR GIGS
Fiverr is een andere variant van microtaken. Je kunt $ 5 verdienen voor elke taak die je voltooit. En natuurlijk is het geheim om zoveel mogelijk taken uit te voeren.

Die taken kunnen producten of diensten omvatten. Ze kunnen onderzoek, gegevensinvoer of een van een aantal kleine taken omvatten die iemand voor een specifiek project moet uitbesteden. Mogelijk wordt u zelfs gevraagd om ongebruikelijke taken uit te voeren! U kunt beslissen welke taken u wilt uitvoeren en welke u wilt negeren.

U kunt ook bepaalde producten verkopen op Fiverr. Dit omvat natuurlijk kleine items die niet meer dan $ 5 kosten, inclusief verzendkosten. U kunt zelfs de limiet van $ 5 gebruiken als

een introprijs voor bepaalde vaardigheden, zoals grafisch ontwerp of boekhouding, maar breng hogere kosten in rekening voor meer gecompliceerde projecten.

Als je lang gaat, wil je ook positieve recensies verzamelen. Hoe meer positieve beoordelingen je hebt, hoe meer taken er beschikbaar komen en hoe meer inkomsten je verdient.

37. WERK VANAF BANEN UIT THUIS
Working Solutions is een webplatform dat agenten – serviceproviders – koppelt aan klanten die deze services nodig hebben. Dit is een manier voor u om thuis te werken.

De website bestaat al sinds 1996 en biedt zelfs informatie aan de agenten om hen te helpen meer te weten te komen over het bedrijf van de klant. Ze doen dit via een programma genaamd Working Solutions University en zijn volledig gratis te gebruiken.

38. LERAREN BETALEN LERAREN – ALLEEN VOOR LERAREN
Als u een leraar bent, kunt u uw lesplannen verkopen op een site genaamd Leraren betalen. Dit biedt u de mogelijkheid om online geld te verdienen met behulp van een “product” dat u al hebt – uw lesplannen.

Je kunt die plannen zelfs op de website verkopen, wat vooral voordelig is voor nieuwe leraren, die waarschijnlijk nog geen eigen lesplannen hebben gemaakt. Ze kunnen uw lesplan volledig gebruiken, of ze kunnen het gebruiken als een sjabloon om hun eigen aangepaste versie te ontwikkelen. Hoe dan ook, als ze uw lesplan kopen, wordt u betaald.

Dit is in wezen een peer-to-peer platform voor leraren. Het is waar ze kunnen komen en verschillende leermiddelen kunnen delen, evenals lesplannen.

39. CREËER EN VERKOOP EDUCATIEVE CURSUSSEN ONLINE
Een andere variatie aan de educatieve kant van het universum is Udemy. Dat is een website waar u educatieve cursussen kunt verkopen. Dit is ook niet alleen voor leraren. Iedereen kan een cursus maken en deze op het platform verkopen.

Het is een uitstekende gelegenheid om technische trainingscursussen aan te bieden die mensen leren een broodnodige vaardigheid te leren of een belangrijke taak te volbrengen. Het kan ook een belangrijke proeftuin zijn voor je educatieve cursussen. Als u in staat bent om uw cursus op de site te promoten, tegen directe concurrentie, kunt u marketing mogelijk richten op het grote publiek, met behulp van een website, video’s of zelfs een affiliate marketingprogramma.

Net als bij het maken van een e-boek of een video, kunnen educatieve cursussen op Udemy ook een uitstekende bron van passief inkomen zijn. En dat kan een belangrijk onderdeel zijn van uw vermogen om op een consistente basis online geld te verdienen.

40. VERKOOP UW COMPUTERVAARDIGHEDEN OP INTERNET
Veel gewone mensen zoeken op internet naar computer- en internetinformatie. Velen van hen gaan naar een site genaamd Experts Exchange om die informatie te krijgen. U kunt een van de 500.000 experts worden die deelnemen aan de site.

Experts Exchange biedt informatie over webdesign, SEO en marketing, grafisch ontwerp, webontwikkeling en een heleboel andere onderwerpen – in totaal meer dan 300 technische onderwerpen. De informatie wordt verstrekt via specifieke optredens, online cursussen, geschreven artikelen, video’s en live antwoorden.

41. ANTWOORD TECHNISCHE VRAGEN
Dit is zoiets als Experts Exchange, behalve dat het meer algemeen van aard is. Als een professional op zowat elk gebied, kunt u uw expertise aanbieden op JustAnswer. Ze zijn op zoek naar professionals op verschillende gebieden die antwoorden op vragen van de lezer zullen bieden. U kunt online geld verdienen door deze vragen te beantwoorden en mensen in de juiste richting te wijzen om de oplossingen te krijgen die ze nodig hebben.

De website geeft niet aan hoeveel geld u kunt verdienen, maar het is een gelegenheid om extra geld te verdienen door te doen wat u het beste weet, thuis en in uw vrije tijd.

42. KOPEN, HERSTELLEN EN VERKOPEN OP CRAIGSLIST
In # 3 spraken we over het kopen van gebruikte artikelen bij garageverkoop en andere plaatsen, en ze te verkopen op sites zoals eBay en Craigslist. Maar je kunt een variatie van de strategie doen, door gebruikte items te kopen, of ze te repareren of te herstellen en ze vervolgens op Craigslist te verkopen tegen een aanzienlijke prijsverhoging.

Het voordeel hiervan is dat items die kapot of defect zijn, vaak voor niets of zelfs helemaal gratis te krijgen zijn. Als je de vaardigheid hebt, kun je ze misschien in een zeer bruikbare staat herstellen met een paar dollar en wat elleboogvet.

Craigslist heeft zelfs een gratis gedeelte, waar je items kunt krijgen waar mensen gewoon van af willen komen – om geen geld te verdienen. Waarom zouden ze dit doen? Omdat het hen misschien geld zou kosten om het artikel door het afvalbedrijf weg te slepen.

Als u items zoals meubels en apparaten kunt vinden en herstellen, kunt u een aanzienlijk bedrag verdienen. U kunt de items op Craigslist, of zelfs bij garageverkoop of landgoedverkoop kopen, ze herstellen en ze vervolgens te koop aanbieden op de site. U kunt ook bepaalde items op eBay op de markt brengen, vooral als ze klein, ongewoon, maar hoog in prijs zijn.

43. KRIJG KORTINGEN OP VOEDSEL WINKELEN
Iedereen koopt eten, toch? Dus hier is nog een andere manier om wat geld te verdienen. Je kunt je boodschappen zelfs doen met korting-apps.

Apps zoals Ibotta en SavingStar kunnen contantkortingen op uw fo bieden

od aankopen door een foto van uw ontvangstbewijs te nemen met uw smartphone. U doet uw dagelijkse boodschappen bij de gebruikelijke winkels en u kunt kortingen krijgen wanneer u basisartikelen zoals vlees, brood en eieren koopt.

Nogmaals, technisch gezien is dit geen bron van inkomsten, maar het biedt u wel geld terug voor normale aankopen, wat in principe net zo goed is.

44. KOOP EN VERKOOP GEBRUIKTE BOEKEN
Dit is weer een favoriet om online geld te verdienen! Iedereen heeft boeken ergens thuis gebruikt, en een website zoals BookScouter kan u helpen sommige van deze in geld om te zetten.

BookScouter is eigenlijk een site voor het verzamelen van boekenkopers. Ze werken met tientallen bedrijven die boeken terugkopen. U kunt het ISBN-nummer op de site invoeren en u wordt doorverbonden met de koper die het meeste betaalt voor het boek. U verzendt het boek vervolgens naar de site in een prepaid envelop en u wordt binnen enkele dagen betaald.

Als u goed bent in het vinden van waardevolle boeken in goede staat, kunt u dit mogelijk omzetten in een winstgevende bijzaak. Het is een ander voorbeeld om de koop laag, verkoop hoog strategie voor u te laten werken.

45. ZET UW TWITTER IN EEN ONTVANGSTENBRON
Als je actief bent op Twitter en een paar duizend volgers hebt, kun je misschien wat geld verdienen met tweeten via PaidPerTweet. Je kunt je gratis aanmelden voor de app en vervolgens geld verdienen elke keer dat je een bericht van een van hun adverteerders naar je volgers tweet.

Het bedrag dat je per tweet ontvangt, is afhankelijk van het aantal volgers dat je hebt. Uiteraard ontvangt een persoon met 100.000 volgers een hogere vergoeding dan iemand met 5.000 volgers.

Het is een van die strategieën waarmee je een behoorlijke hoeveelheid geld kunt verdienen met een langzame druppel activiteit. Als u bijvoorbeeld $ 5 per tweet betaalt en u tweets per dag gedurende een maand tweet, kunt u $ 300 verdienen.

Dat is een redelijk goed rendement op ongeveer vijf minuten werk per dag.

46. ​​MAAK GELDPLUGGEN WEBSITES EN DOMEINEN
Heb je ooit die shows op tv gezien van mensen die vervallen huizen kopen, en ze vervolgens rehabiliteren en verkopen voor enorme winsten? U kunt dat ook doen met websites en webdomeinen via een site met de naam Flippa.com. Het is een virtuele marktplaats voor websites en webdomeinen.

Het lijkt op het plukken van aandelen. U wilt ondergewaardeerde domeinen kopen en deze later voor een hogere prijs verkopen. U kunt bijvoorbeeld een domein kiezen dat uit de gratie is, maar mogelijk verband houdt met een toekomstige gebeurtenis. Dus als u besluit dat de aandelenmarkt in de toekomst waarschijnlijk zal crashen, kunt u een domein kopen dat de woorden beurskrach tijdens een stijgende markt bevat, en het vervolgens verkopen in een dalende markt.

U kunt ook worstelende websites kopen en werken aan het verbeteren van hun uiterlijk, inkomstenstroom en waarde. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je de sites voor meer geld verkopen dan je ervoor hebt betaald. Het lijkt een beetje op het renoveren van onroerend goed, maar zonder je handen vuil te maken.

47. WORD EEN ONLINE VERTALER
We hebben de afgelopen decennia veel gehoord over globalisering en dat betekent dat meer mensen die verschillende talen spreken dagelijks met elkaar omgaan. Dat heeft een grote behoefte aan mensen gecreëerd om als vertalers te werken. Als u tweetalig bent, kan dit voor u een echte kans zijn om online geld te verdienen.

Proz.com is een site waar u betaald kunt worden om allerlei soorten documenten te vertalen, inclusief bestanden en zelfs gesprekken. De site biedt u de mogelijkheid om uw diensten als vertaler te vermelden. Ze bieden kansen in het Spaans, Duits, Italiaans, Chinees, Arabisch, Japans en andere talen, en zijn gespecialiseerd in juridische, medische, technische en andere gebieden.

Als u tweetalig bent en van mening bent dat u elk van deze documenten kunt vertalen, kan dit een gelegenheid voor u zijn om online en thuis geld te verdienen in uw vrije tijd.

48. ZET UW AUTO OP EEN MOBIEL BILLBOARD
Net als online enquêtes, is dit een andere mogelijkheid die bestaat in de “grijze zone” (veel bedrijven in deze ruimte zijn gekomen en gegaan). Maar de theorie ervan maakt het interessant! Kortom, u gebruikt uw auto als een bewegend reclamebord met advertenties voor het grote publiek.

Je kunt misschien honderden dollars per maand verdienen via My Free Car, waarbij je je auto als bewegend reclamebord gebruikt.

Doe wat diepgaand onderzoek naar het bedrijf, en als het lijkt te groeien, probeer het dan eens. Je gaat toch rijden, en je weet dat het altijd geld kost om een ​​auto te houden en te besturen. Je kunt net zo goed wat geld verdienen door te doen wat je gaat doen, en dit is een kans om dat te laten gebeuren.

49. GIGWALK
Dit is een andere variant van microprojecten, behalve dat deze gericht is op het onderweg uitvoeren van taken. Met Gigwalk kunt u zich aanmelden voor de app en opdrachten beginnen te ontvangen. Die bestellingen komen op je iPhone en je moet bereid zijn om de taak uit te voeren en om het snel en efficiënt te doen.

Zoals typisch het geval is bij microprojecten, zijn het meestal eenvoudige taken, het betalen van een paar dollar per taak. De sleutel is om zoveel mogelijk taken uit te voeren

ks mogelijk, in de kortst mogelijke tijd. Er zijn mensen die beweren fulltime equivalente salarissen te verdienen door zich volledig aan deze onderneming te binden.

Er zijn verschillende taken die u kunnen worden gevraagd. Dit kan het leveren van documenten, het bezorgen van eten of restaurantmaaltijden, het nemen van foto’s van een gebouw voor een projectontwikkelaar, het nemen van foto’s van een menu in een luxe restaurant, of zelfs het leveren van auto-onderdelen. Als je een goed werkende auto (of zelfs een goede fiets) hebt, tijd over hebt en veel energie, kan dit een echte kans zijn om online geld te verdienen.

50. AANBIEDING OM UW SERVICE OP ZAARLY TE LEVEREN
Dit is qua concept vergelijkbaar met microtaken, behalve dat het gericht is op specifieke diensten, zoals schoonmaakdiensten, ongediertebestrijding, klusjesmandiensten, huisreiniging, gazon- en tuindiensten of een van de geschoolde beroepen. Het is misschien juister om te zeggen dat het een platform is waar ervaren serviceproviders hun diensten kunnen aanbieden aan bezoekers van de site, vergelijkbaar met Angie’s List.

Zaarly is momenteel beschikbaar in slechts drie steden – Denver, Minneapolis en Kansas City – maar we moeten vermoeden dat het na verloop van tijd meer zal toevoegen. De taken zijn echte klanttaken, en over het algemeen omvangrijker dan microtaken. Ze kunnen zelfs de kans krijgen om voortdurende klantrelaties te ontwikkelen.

51. WORD BETAALD OM POLITIEK ACTIEF TE ZIJN
Next Wave Advocacy is een platform dat u betaalt om betrokken te raken bij specifieke politieke activiteiten. Je voert deze taken thuis uit en precies wat je gaat doen, varieert elke dag.

Ze verwachten vaak dat je een bepaald aantal uren per week werkt, meestal in deeltijd. Ze zullen je een uurloon voor dat werk betalen, dus het is echt meer een thuissituatie dan op een ondernemende manier om online geld te verdienen. Maar als je betrokken wilt raken bij politieke activiteiten en je hebt de tijd en motivatie, kan dit een manier zijn om die passie te gelde te maken.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *