How to Make Money Online Without Paying Anything

Je bent waarschijnlijk hier omdat je me in Google hebt gevonden en je wilt leren hoe je online geld kunt verdienen zonder iets te betalen. Goed nieuws, in dit blogbericht heb ik het daar precies over!

Verdien online geld zonder investeringen
Ik heb goed nieuws en slecht nieuws:

Het goede nieuws: JA, u KUNT echt online geld verdienen, en het potentieel om er ook veel van te verdienen.
Het slechte nieuws: er zijn oplichters die je gewoon willen scheiden van je zuurverdiende geld. Ik zal je hieronder vertellen over zowel het goede als het slechte.
Ik zal op beide hieronder ingaan, maar EERST – dit is wat en wie je koste wat kost MOET VERMIJDEN!

snelle navigatie
Verdien online geld zonder investeringen
Top 3 “Werk vanuit huis” oplichting te vermijden
1.) Enveloppen vullen voor zwendel met contant geld
2.) Jobs voor e-mailverwerking Scam
3.) Betaalde enquêtes Scam
Betaalde enquête en Pay-to-Click-programma’s die ik onlangs heb beoordeeld:
Wil je weten wat ECHT online werkt?
The Good News (This Stuff Works!)
1. Verdien geld online bloggen
2. Verdien online geld met YouTube-video’s
3. Verdien online geld door inhoud te schrijven
4. Verdien online geld met Fiverr
5. Verdien online geld met Micro Job-websites
Hier is het GROTE PROBLEEM met alles hierboven …
Top 3 “Werk vanuit huis” oplichting te vermijden
Luister, ik weet dat je hier bent omdat je eerder bent verbrand.

Je hebt waarschijnlijk een geweldige ‘online job’ gevonden die $ 100, $ 500 of zelfs $ 1.000 per dag beloofde door eenvoudige dingen te doen, zoals e-mails verzenden, enveloppen opvullen of enquêtes invullen.

Het is niets om je voor te schamen, ik werd ooit ook voor de gek gehouden door dat spul, maar ik ging daar bovenuit

Wist je dat bij DRIE van de grootste online ‘werken vanuit huis-oplichting’ je eigenlijk moet BETALEN voordat je voor hen kunt ‘werken’?

1.) Enveloppen vullen voor zwendel met contant geld
Werk vanuit huis Enveloppen vullen

Het slachtoffer ziet een flyer adverteren voor een taak die enveloppen vult, met “tot 1.000 enveloppen per week die u kunt vullen … met port en adres al aangebracht!”, Met een betaling van soms wel $ 25 per envelop.

Om te solliciteren, moet het slachtoffer een zelf geadresseerde gefrankeerde envelop sturen voor informatie en een kleine vergoeding. In ruil daarvoor ontvangt het slachtoffer een sjabloon voor de flyer die ze oorspronkelijk hadden gezien; de enveloppen die ze vullen zijn van andere mensen die de flyer beantwoorden, en de betaling is de verwerkingskosten.

Kortom, JIJ gaat nu flyers posten en mensen vertellen hoe ze enveloppen kunnen vullen voor geld, dan betalen je slachtoffers JOU $ 25,00 en mail je ze dezelfde sjabloon.

2.) Jobs voor e-mailverwerking Scam

Dit is hetzelfde als hierboven, u betaalt $ 25,00 (of meer), zodat u online advertenties kunt instellen om ANDERE $ 25,00 in rekening te brengen voor hetzelfde.

Je gaat NIET rondhangen met het verwerken van e-mails voor grote bedrijven, daarvoor hebben ze geautomatiseerde systemen en werknemers. U betaalt uw $ 25,00, de persoon die u nu betaalt, “verwerkt” uw e-mail en vertelt u hoe u kunt doen wat ze net deden en anderen afzet voor $ 25,00 per persoon.

3.) Betaalde enquêtes Scam

Als u moet betalen om erachter te komen hoe u dit moet doen, is dit oplichterij! Er zijn claims van $ 100 en $ 500 betaalde enquêtes, maar de waarheid is – je kunt maximaal $ 2,00 – $ 3,00 per UUR verdienen met dit spul, EN ze laten je $ 45 of meer betalen om te leren hoe je dit moet doen!

Betaalde enquête en Pay-to-Click-programma’s die ik onlangs heb beoordeeld:
InboxDollars
Opinie buitenpost
Neem enquêtes voor Cas
Klik op 4 enquêtes
Ontvang contant geld voor enquêtes
Neobux
Tot nu toe is GEEN van alles veel waard geweest, en de helft van hen was (legitiem) ronduit oplichting gewoon om uw geld te stelen.

Leuk weetje: Wist je dat de oplichtingsenveloppen voor geld zijn ontstaan ​​tijdens de depressie in de jaren 1920? Ja, en de zwendel van de e-mailverwerkingstaken van vandaag is slechts een variatie daarop!

Ik haat het om slecht nieuws te dragen, maar je gaat niet achterover leunen in je ondergoed of badjas op je bank en passief $ 500 tot $ 1000 verdienen.

Als deze kansen ECHT zouden zijn, zou Corporate America zoals wij het niet zouden bestaan, omdat iedereen gewoon thuis zou werken om dit soort dingen te doen.

MAAR – maak je geen zorgen – niet alle hoop is verloren! 🙂

Ziek van de B.S.?

Wil je weten wat ECHT online werkt?
Meer informatie hier!
The Good News (This Stuff Works!)
Wees dankbaar, maak je geen zorgen – wees blij!

Er zijn eigenlijk VERSCHILLENDE legitieme manieren om online geld te verdienen, en hoewel je misschien later moet betalen voor wat training (over dingen zoals zoekmachineoptimalisatie of FaceBook-advertenties), geef ik je een lijst met verschillende legitieme manieren om geld te verdienen online zonder investering.

Nu nog even een waarschuwing – voor sommige van deze functies heb je misschien wat technische vaardigheden nodig, maar maak je geen zorgen – ik heb ook niet-techneuten voor je! 🙂

1. Verdien geld online bloggen

Dit is het punt, je gaat NIET BETAALD worden voor bloggen.

Je krijgt geen magisch internetgeld voor het simpelweg overgeven van een blogpost – MAAR je kunt je blogverkeer gebruiken om advertenties te verkopen, of zelfs om de verkoop aan verschillende producten te stimuleren die je een commissie betalen om ze de verkoop te sturen (dit is wat ik doen met mijn websites).

Voordat je te opgewonden raakt en de eerste blog overgeeft, kun je dat doen

Inkt van, je moet leren waar je je blog over kunt maken en naar welke specifieke onderwerpen mensen ZOEKEN waar je over moet bloggen.

Bekijk deze 2 gedetailleerde berichten op mijn site voor meer informatie over deze onderwerpen:

Hoe u de perfecte niche voor uw blog kunt vinden – het vinden van een winstgevende niche is belangrijk, zodat u kunt begrijpen op welke onderwerpen u uw inhoud moet richten.
Zoekwoordonderzoek uitvoeren – Zoekwoordonderzoek is belangrijk, zodat u begrijpt waarover u op uw blog kunt schrijven. Immers, als niemand op zoek is naar wat u voorstelt, is het een oefening in nutteloosheid.
Serieus, bestudeer beide bovenstaande links (ze brengen je naar twee verschillende berichten op mijn site die elk van die onderwerpen toelichten).

Ik stel voor om je blog / website te lanceren met ten minste 5 artikelen die zijn gericht op verschillende zinnen met een lange staart.

(Als je geen zin hebt om zelf te schrijven, stel ik voor om je schrijfwerk HIER uit te besteden – zorg ervoor dat elk bericht minimaal 1000 woorden bevat en gebruik 4-sterren of hogere schrijvers.

Als ik een blog zou maken over dating-tips voor mannen, zou ik de volgende berichten kunnen plaatsen (bijvoorbeeld):

Hoe krijg ik een vriendin?
Hoe krijg ik mijn vriendin terug?
Krijg een vriendin online
Waarom kan ik geen vriendin krijgen
Tips om een ​​vriendin te krijgen
Zodra je de 5 berichten op hebt, probeer dan minstens een bericht per week of zo toe te voegen op basis van een langwerpig trefwoord dat je vindt met de Google Keyword Planner.

Zorg ervoor dat u INTERNE koppelt tussen relevante woorden in de blogposts, want dat helpt uw ​​site ook beter te scoren.

Ik heb hier een aantal geweldige niche-ideeën, voor degenen die geen idee hebben waar te beginnen.

Lees meer: ​​ik heb een zeer gedetailleerd blogbericht over ‘hoe je geld kunt bloggen’, dat je wat tijd moet besteden aan lezen.

(Serieus, lees het – het gaat VEEL meer in detail over hoe je geld kunt verdienen met bloggen).

Last but not least, bekijk mijn EPIC Stapsgewijze handleiding voor het starten van een blog en online geld verdienen.

2. Verdien online geld met YouTube-video’s
YouTube-marketing 101
Ik heb dit onderwerp ook al in een ander blogbericht behandeld, klik hier om dat bericht te lezen!

In wezen echter, bekijk mijn spoedcursus op YouTube Affiliate Marketing in 5 eenvoudige stappen:

1) Als u geld wilt verdienen, is het belangrijk om eerst vValue te geven en later om de verkoop te vragen:
Dit is geen enkele stap – het is de houding die je vanaf het begin moet hebben als je het goed wilt doen op YouTube en affiliate marketing in het algemeen.

Denk hierover na:
Succesvolle zakenmensen, sprekers, mentoren, coaches brengen enkele uren door met het geven van levensveranderende seminars.

Aan het einde praten ze vijf minuten over een betaald programma of cursus.

Dit is niet dat ze niet geïnteresseerd zijn in verkopen – ze geven er absoluut om dat ze verkopen, hoewel ze nooit wanhopig zijn.

Ze investeren veel tijd om het vertrouwen van hun publiek te winnen. Mensen houden van wat ze zeggen en worden voorverkocht. Ze staan ​​erg open voor de verkooppraatjes omdat de spreker vooraf maatregelen heeft genomen om waarde vast te stellen.

Ook met YouTube kun je niet zomaar mensen vertellen om je product te kopen. Je moet eerst waardevolle inhoud bieden – je video’s moeten leuk en informatief zijn. Ze moeten ook uniek zijn. Je kunt niet blijven herhalen wat andere mensen al zeggen – je moet beter zijn dan zij.

Kijk altijd om waarde te bieden; op deze manier houden mensen vast aan alles wat u moet aanbevelen.

2) Kwaliteit van video’s:
Ik ga niet over de voor de hand liggende stukjes in dit artikel. Ik vertrouw erop dat je je aanmeldt voor een YouTube-account en denk aan een pakkende gebruikersnaam. Ik heb echter de behoefte om te praten over andere basics die de kwaliteit van je video’s kunnen maken of breken.

Zorg ervoor dat je opneemt in goede verlichting en investeer in een goede microfoon. (Persoonlijk, ik zweer bij mijn Blue Yeti-microfoon en gebruik deze al vele jaren)

Ik zie veel video’s gemaakt tegen een superheldere achtergrond of in armoedige instellingen. Ze zijn onaangenaam vanaf het begin. U hoeft geen studio of iets te huren – een rustige kamer met een neutrale achtergrond is goed genoeg (afhankelijk van uw niche).

Een openbaar park of tuin werkt ook heel goed – zolang de omgeving relatief rustig is.

U hoeft geen dure camera of drone te kopen. Je kunt video’s van topkwaliteit produceren met alleen je smartphone. Een ding waar je wel aan moet werken, is de bewerking. Word erg goed in bewerken of betaal iemand om het voor je te doen. Het zou geweldig zijn als je de moeite zou nemen om goed te leren bewerken. het is een nuttige vaardigheid die op de lange termijn heel goed zal renderen. Psst … het is niet zo moeilijk – echt waar!

Wil je een geheim weten?

Je hoeft zelfs je gezicht niet te laten zien! (Tenzij je het wilt)

3) Verkeer:
Een succesvolle affiliate marketeer op YouTube moet het juiste soort verkeer aantrekken en bij voorkeur heel veel verkeer. Je moet samenwerken met andere Youtubers met veel abonnees. Vergeet niet dat mensen met veel abonnees kieskeurig zijn met wie ze kiezen om mee te associëren. Je moet dus een overtuigende propositie aanbieden.

Bijvoorbeeld: zeg dat je een kookkanaal hebt en dat ze een fitnesskanaal hebben.

Je kunt een serie maken met de titel Easy 5-minute Recepten voor fitnessfreaks. Op deze manier kun je binnen enkele dagen veel subs krijgen. Je snapt het wel.

4) Leer hoe u de klik kunt krijgen:
Je titels en thumbnails bepalen of mensen op je video’s klikken.

Dus optimaliseer ze en maak ze onweerstaanbaar. (Bonuspunten, maak een aangepaste YouTube-miniatuur met Canva.com of een van de andere gratis grafische tools die er zijn)

5) Post consequent:
Sommige van de snelst groeiende kanalen posten heel vaak.

Je zou serieus moeten overwegen om minstens 3 video’s per week te posten tijdens de beginfase.

Natuurlijk heb je misschien al een baan en andere verplichtingen. Neem gewoon veel materiaal op in het weekend en breng elke dag wat tijd door met het bewerken en uploaden van inhoud. Veel nieuwe mensen maken de fout om slechts een of twee video’s te uploaden om de wateren te testen.

Het probleem is dat als mensen je inhoud leuk vinden en meer willen bekijken, je er niets van beschikbaar hebt. Upload daarom eerst minimaal 5 video’s.

Als je er niet in slaagt om op een redelijk consistente basis te uploaden, zullen je subs en views dalen en zal de concurrentie je portie eten.

Deel uw ervaringen met het product of de dienst die u promoot. Vergeet niet om mensen te vertellen over de links in de beschrijving.

Probeer ook een speciale kortingsbon of promotiecode te krijgen – het wekt de interesse van mensen en geeft hen een stimulans om uit te proberen wat u aanbeveelt.

Youtuber zijn kan een zeer lonend beroep zijn.

Ik heb dit onderwerp ook VEEL grondiger behandeld in een ander blogbericht, klik hier om dat bericht te lezen!

3. Verdien online geld door inhoud te schrijven
Hoe u online geld kunt verdienen met schrijven
Hoe je online geld kunt verdienen, is een ander onderwerp dat ik uitgebreid heb behandeld. Maar ik zal proberen het hieronder samen te vatten:

1. Wees een contentschrijver
Contentschrijver zijn betekent dat je schrijft voor mensen die om een ​​specifieke inhoud vragen. Dit betekent ook dat u beperkt bent in uw keuze van onderwerpen. Het voordeel is dat het loon stabiel en onmiddellijk is.

Een van de beste manieren om te beginnen als inhoud

schrijver moet zich registreren bij een website of dienst die schrijvers en mensen die op zoek zijn naar inhoud samenbrengt.

Voorbeelden van dergelijke websites zijn:

iWriter.com
Textbroker.com
De bovenstaande twee zullen de gemakkelijkste zijn, maar u kunt ook freelance websites proberen zoals:

Upwork.com
Freelancer.com
Voor sites van het type iWriter en Textbroker hoeft u zich alleen maar te registreren en de persoonlijke gegevens in te vullen, inclusief de modus voor het ontvangen van betalingen. Het proces is snel en gemakkelijk. Als alles klaar is, kunt u een pagina op de website bezoeken met een lijst met beschikbare schrijfopdrachten. U kunt vervolgens kiezen welke u wilt schrijven.

Nadat u een schrijfoptreden hebt geaccepteerd, kunt u doorgaan met het schrijven van het artikel, het indienen en wachten op goedkeuring. Na goedkeuring wordt de betaling op uw account gestort.

Voor freelance soorten websites, zoals Freelancer en oDesk, moet u mogelijk uw werk- en loontarief “bieden”. Als u wordt gekozen, neemt u contact op met de aanvrager en bespreekt u essentiële details zoals de onderwerpen van de inhoud, het werkschema en hoe u betalingen kunt ontvangen.

2. Verkoop uw schrijven
Als je een goede schrijver bent, is het mogelijk om je schrijven online te verkopen. Er zijn veel opties om dit te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een

Kindle shop en begin uw e-boeken te verkopen. Als u meer een artikelschrijver bent dan een e-boekschrijver, dan kunt u websites zoals Yahoo Voices proberen. U kunt zelfs online advertenties proberen, zoals Craigslists, voor het verkopen van uw artikelen.

Dit kan erg lucratief zijn, vooral als je je richt op Amazon en je boek hits op de bestsellerlijsten.
Het nadeel van deze optie is dat betalen mogelijk niet zo stabiel en onmiddellijk is als online schrijver omdat u uw inhoud verkoopt in plaats van inhoud te schrijven die al door iemand nodig is.

3. Affiliate Marketing Productbeoordelingen
Het doen van affiliate marketing reviews kan erg lucratief zijn omdat het kan leiden tot een goede stroom passief inkomen. Het belangrijkste idee van een aangesloten schrijver is om meestal beoordelingen van verschillende producten te maken. Bezoekers zouden de beoordelingen lezen en kunnen het product kopen. Voor elk product dat van u wordt doorverwezen (via partnercodes), ontvangt u een commissie.

U kunt beginnen door een affiliate-schrijver te zijn door u te registreren op websites die filialen en online ondernemers samenbrengen, zoals Clickbank.com (bekijk Clickbank University 2.0 voor CB-training), CommissionJunction.com en Amazon.com. Registratie is meestal gratis en u kunt de nodige codes en essentiële bronnen van de site krijgen.

Het nadeel van deze route is dat het tijd kost om uw website of blog te ontwikkelen. Het kan ook tijd kosten om lezers te krijgen. Wanneer u echter slaagt, is het lucratiever dat de laatste twee voorbeelden hierboven.

Samenvatting
Dankzij het informatietijdperk is het nu mogelijk om geld te verdienen door online te schrijven. Als je geïnteresseerd bent in het idee, dan kun je beginnen door een contentschrijver te zijn, je schrijven te verkopen of een affiliate writer te zijn. De beste manier om te beginnen is door de bovenstaande sites te bekijken, en doe het dan gewoon!

Hoe dan ook, niets om hier te verkopen – alleen waarde bieden! 🙂

4. Verdien online geld met Fiverr
Maak een nieuwe Fiverr Gig
Geloof het of niet, toen ik voor het eerst begon met mijn avontuur ‘online geld verdienen’, deed ik kleine klusjes op vijf voor $ 5.00 per pop.

Het is nu goed voorbij gegroeid en je kunt je diensten aanbieden voor $ 5,00, $ 50, $ 500 of zelfs $ 1.000 zolang er kopers zijn voor wat je aanbiedt.

Fiverr biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het maken en publiceren van optredens in een benaderbaar formaat.

Voordat u echter begint met het totale proces voor het maken van een optreden, is het verstandig om de verschillende categorieën om uit te kiezen over het hoofd te zien, om te bepalen welk veld het meest winstgevend en geschikt voor u is.

Fiverr biedt meer dan 120 categorieën om uit te kiezen, zodat gebruikers gemakkelijk een categorie kunnen vinden die relevant is voor hun diensten.

Fiverr biedt veel algemene categorieën, zoals schrijven en zakelijke diensten, evenals een sectie met het label “Fun & Bizarre” waar verkopers eigenzinnige en unieke diensten kunnen aanbieden.

In welk gebied u ook uitblinkt, u zult zeker een categorie vinden die overeenkomt met de service die u wilt aanbieden.

Ik heb hier een veel grondiger blogbericht over dat onderwerp – hoe je geld kunt verdienen op Fiverr – je moet het zeker eens bekijken!

5. Verdien online geld met Micro Job-websites
Hoewel je hier niet rijk van wordt, is het een geweldige manier om biergeld te verdienen of een beetje extra zakgeld voor dat weekend of avondje uit dat je van plan bent.

In wezen zijn microtaken online-taken die in het algemeen binnen enkele minuten kunnen worden voltooid. Dit kunnen dingen zijn als:

Lees en reageer op een blog
Bekijk een YouTube-video en laat een reactie achter
Like en deel iets op FaceBook of Twitter
Zoek naar een bepaalde zin in Google en klik op een specifieke website
Maak een e-mailaccount voor iemand (in het algemeen Google en Yahoo)
Beoordeel een iPhone- of Android-app
Laat een Kindle-boekrecensie achter
enzovoort
ik gebruik de

se als werkgever zelf omdat ik in staat ben om de bovenstaande taken zeer snel te voltooien. (In principe ben ik degene die je betaalt om bepaalde taken voor mij te voltooien) 🙂

Laten we zeggen dat ik net een nieuw blogbericht heb gepubliceerd en dat ik ECHTE opmerkingen wil toevoegen om het gesprek op gang te brengen.

Ik maak eenvoudig een baan op een van de Micro Job-websites en deze wordt meestal binnen 24 uur goedgekeurd. Het loon kan rond de $ 0,20 of $ 0,30 zijn voor een paar minuten werk.

De beste MicroJob-websites zijn:

Microwerkers (mijn persoonlijke favoriet)
RapidWorkers
Er zijn er meer, maar deze twee zijn genoeg om je op weg te helpen.
Nogmaals, je gaat NIET veel geld verdienen met Microjob-websites, op zijn best een paar dollar per dag.

Lees hieronder voor meer tips over hoe u online geld kunt verdienen
Hier is het GROTE PROBLEEM met alles hierboven …

Sommige van deze methoden hebben VEEL TIJD nodig om aan de slag te gaan.

Bloggen / wat dan ook kan JAAR duren voordat je ooit opduikt.

Als je vandaag naar de meest succesvolle bloggers kijkt, zul je zien dat zij hun websites vele jaren geleden hebben geregistreerd. (Ik begon deze website bijvoorbeeld in 2010)

Sommige van deze methoden vereisen EXTRA GELD om zelfs aan de slag te gaan …
Sommige van deze methoden vereisen PRIOR ERVARING. Om een ​​YouTube-kanaal van hoge kwaliteit te starten, moet je weten hoe je video’s kunt bewerken en comfortabel moeten zijn op de camera. Niet iedereen is dat.
Sommige van deze methoden WORDEN SNEL VERZADIGD. Fiverr was super eenvoudig om geld aan te verdienen; nu proberen 100.000 mensen geld te verdienen op Fiverr, en hoewel er nog steeds mogelijkheden zijn, is het veel moeilijker.
Als je serieus online geld wilt verdienen en op zoek bent naar een echt stapsgewijs systeem dat je van A tot Z brengt, stel ik voor dit programma te leren …

Dit is waarom:

– Vereist slechts 3-5 uur per week
– Vereist alleen dat u een domein heeft ($ 3,95 via Bluehost-link)
– Vereist geen eerdere ervaring

Er is beperkte inschrijving voor dit programma, dus de dingen raken niet verzadigd, maar ze accepteren momenteel studenten, dus ik raad je aan de onderstaande gratis trainingssessie te bekijken als je geïnteresseerd bent om in te stappen.

====> Nu aan de slag

Nu een beetje meer over wat ik online heb kunnen bereiken.

Ik verdien meestal tussen de $ 50- $ 100k per MAAND online vanuit huis, maar ik had begeleiding en training om me op dit punt te krijgen.

(Mijn grootste maand was $ 250.000, november 2017, ik hoop dat snel te herhalen!)

Ik wil een paar persoonlijke foto’s met je delen, om de vooruitgang die ik heb gemaakt te delen:
In mijn appartement met 1 slaapkamer, in 2010 VS 4 slaapkamer huis in 2019, in het prachtige Orange County, Californië.

Je hebt misschien mijn betere smaak in hoeden opgemerkt, MAAR Achter mij zie je ook mijn 2 34 “HD Ultra Wide Monitors, en degenen onder jullie die horloges kennen, hebben misschien de Breitling Navitimer opgemerkt die ik op mijn pols wieg.

Ik kocht mijn eerste huis, mijn droomhorloge, mijn luxe SUV en ik mag met mijn familie reizen wanneer ik maar wil!

Dit is ALLEEN alleen mogelijk vanwege wat ik online doe, met Affiliate Marketing.

Pas de afgelopen anderhalf jaar heb ik mijn gezin meegenomen naar Hawaii … Tweemaal en meegenomen op een Caribische cruise.

(We namen ook alle drie de ouders van mijn vrouw)

Komende september gaan we weer TERUG naar Hawaii, en we nemen MIJN moeder deze keer mee!

Ik nam ook een ‘zakenreis’, eerste klas, naar Dublin Ierland om deel te nemen aan (en te spreken op) een affiliatie marketingevenement.

Ik zal de rest van die foto’s echter nog een keer bewaren.

Hier is het ding, ik kreeg dit succes niet van de ene dag op de andere. Ik heb vaker gefaald dan ik kan tellen. Toen ik voor het eerst in 2007 begon, sprong ik rond met het proberen van alles, maar bleef ik niet bij één ding totdat ik het liet werken.

Het is grappig, want ik ben eigenlijk begonnen met YouTube-productrecensies. Ik zou de scammy-producten blootleggen en mensen helpen geld te besparen. Later begon ik ook LEGIT-trainingsproducten aan te bevelen (geen banen) die mensen helpen hun droomlevensstijl op te bouwen met een echt online bedrijf.

Nu help ik mensen op dezelfde manier, MAAR op een veel grotere schaal.

Hoe dan ook, voel je vrij om me te googlen, Jeff Lenney, je zult veel goede dingen over mij vinden en het succes dat mensen hebben gehad door mijn adviezen en aanbevelingen op te volgen!

Mijn punt is, ik ben je niet – als ik dat was – je zou het weten.

Ik zal u in ieder geval nog een keer over het programma vertellen. Het is GEEN klus, dus maak je geen zorgen – je zult geen enveloppen vullen of onze enquêtes invullen voor $ 0,30, LOL.

het is 100% legitiem en u kunt VEEL meer verdienen dan deze gekke enquêtes of websites waarop u klikt.

De link voor de video is hieronder:

>>>> Bekijk het nu

Let niet op de flitsigheid van de video, het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, dit spul is de echte deal en ik zou het niet anders aanbevelen.

WAARSCHUWING: dit is NIET voor mensen die een hoop geld willen verdienen zonder wat werk te verzetten, als je op zoek bent naar een manier om ‘s nachts rijk te worden, zul je dat hier (of ergens anders) niet vinden er toe doen).

Ik heb de training zelf gevolgd. Ik heb mensen GLOEDNIEUW op internet zien verdienen, even $ 1.000 hun eerste WEEK (hoewel dat zeldzaam is, gebeurt het wel – voor de meeste kan het een paar maanden duren om dat soort inkomsten te zien).

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *