23 Ways I Make Passive Income + 47 More Ideas that Actually Work

Ik wilde de beste verdomde passieve inkomstenideeën op internet schrijven.

Omdat hier het ding is. De meeste “passieve inkomens” lijstposten herhalen gewoon dezelfde standaardideeën – bijvoorbeeld een spaarrekening met hoge rente.

En ja, dat levert je een klein beetje passief inkomen op (en ik zal het zeker als een optie hieronder noemen), maar ik denk dat je op zoek bent naar iets substantieels.

In dit bericht zal ik:

Verdeel de 4 soorten passief inkomen.
Deel mijn eigen werkelijke passieve inkomstenstromen.
Presenteer tientallen andere ideeën waarmee u vanaf vandaag kunt beginnen – en ondersteun die met echte voorbeelden.
Klaar?

Laten we erin duiken.

De 4 soorten passief inkomen
De aantrekkingskracht van passief inkomen is opwindend. Ik bedoel, als je niet opgewonden raakt van het idee om in je slaap geld te verdienen, zou ik je polsslag controleren.

Bovendien is passief inkomen belangrijk.

Ik laat Warren Buffett het volgende uitleggen:

“Als je geen manier vindt om geld te verdienen terwijl je slaapt, blijf je werken tot je sterft.”

Ik denk dat we daar allemaal mee kunnen instappen.

Dus hoe kun je voor jezelf dat zoete, zoete passieve inkomen – of ‘brievenbusgeld’ krijgen?

Dit is wat u moet weten.

Over het algemeen is passief inkomen het geld dat u verdient met activa die u beheert. (Activa zijn gewoon dingen die andere mensen waarderen; contant geld, onroerend goed, fysieke goederen, aandacht, enz.)

Het nadeel is dat activa meestal tijd nodig hebben om te bouwen of geld om te verwerven.

Hier zijn de 4 soorten passief inkomen waar u vandaag naar toe kunt werken:

de 4 soorten passief inkomen

1. Koop geldstromen
Dit is de optie “geld verdienen met geld”. Onder deze categorie vindt u opties zoals beleggen in dividenden, zakelijke leningen, onroerend goed en dergelijke.

Het is geweldig – als je al geld hebt om te investeren!

2. Bouw activa
Iets waardevols bouwen, bijvoorbeeld een digitaal product of een website die advertentie-inkomsten verdient, is een haalbare weg naar passief inkomen. Deze dingen hebben wat tijd nodig om te creëren en op de markt te brengen, maar kunnen jarenlang relatief passief lopen als ze correct worden ingesteld.

We zullen enkele voorbeelden bekijken van hoe ik dit heb gedaan en hoe andere zijverdedigers het ook hebben.

3. Deel of verkoop activa
Er zijn manieren om relatief passieve inkomsten te huren of verkopen van activa die u beheert.

Dit kan extra ruimte rond je huis zijn, spullen die je hebt verzameld, of zelfs het vergrendelscherm op je telefoon (zie hieronder!).

4. “Omgekeerd” passief inkomen
“Omgekeerd” passief inkomen komt van het verlagen van uw lopende maandelijkse uitgaven. Een opgeslagen cent is een verdiende cent, toch?

Nou, vanwege belastingen op verdiende inkomsten is het eigenlijk beter dan dat!

Ik zal je enkele van mijn favoriete manieren laten zien om een ​​omgekeerd passief inkomen te verdienen. Geen extreme couponing, dat beloof ik.

Mijn 23 passieve inkomensstromen
Ik ben zeker geen investeringsgoeroe of financiële tovenaar, maar de overgrote meerderheid van mijn inkomsten is ‘passief’ – of op zijn minst een hefboomeffect op de tijd.

Met tijdverschil bedoel ik dat ik niet op een klok sla of mijn tijd op een directe manier inruil voor geld. En zo is het al enkele jaren:

actief versus passief inkomen

Het kleine stukje ‘actief inkomen’ op de grafiek is afkomstig van één-op-één adviesgesprekken.

Helaas ziet de grafiek er voor de meeste mensen zo uit:

passief inkomen voor mensen met een baan

Ze hebben een groot deel van het actieve inkomen – uit hun werk – en (als ze geluk hebben) een klein deel van de inkomsten uit beleggingen.

Laten we werken aan het verschuiven van de balans naar het groen!

Hier zijn mijn huidige bronnen van passief inkomen, grofweg van grootste naar kleinste.

Het is belangrijk op te merken dat ik deze in de loop van de tijd langzaam heb opgebouwd, beginnend terwijl ik nog bezig was met een 9-5 baan. Ik wil ook niet het beeld schetsen dat ik miljoenen mensen in een hangmat op het strand aan het harken ben, omdat ik dat niet ben.

Ik werk nog steeds een paar dagen per week aan de groei van mijn bedrijf en heb er veel plezier in.

1. Gelieerde commissies
Ik ben in 2004 begonnen met affiliate marketing en sindsdien is het een belangrijk deel van mijn omzet.

Hoe affiliate marketing werkt, verdien ik een commissie voor het doorverwijzen van leads en klanten naar andere producten en diensten.

Mijn eerste gelieerde onderneming was een site voor het vergelijken van schoenen. Het hielp mensen bij het vinden van de beste prijs voor hun volgende paar schoenen en verdiende commissies van Zappos en andere schoenenwinkels toen die mensen een aankoop deden.

Nadat de site was gebouwd, verdiende ik deze commissies, of ik nu actief achter de computer zat.

Hier is een blik op mijn dagelijkse trend in de affiliate commissie van vroeger:

dagelijkse aangesloten commissies

Zelfs vandaag de dag is affiliate marketing een heel belangrijke inkomstenstroom voor mij. Deze site (en ja, dit bericht ook) bevat veel affiliatielinks naar producten, apps, services en software waarvan ik denk dat die nuttig zullen zijn voor mijn publiek.

Hier is een (waarschijnlijk overdreven) voorbeeld van een bericht waarmee inkomsten worden gegenereerd met gelieerde links. Gedurende zijn levensduur heeft het meer dan $ 30.000 aan commissies gegenereerd. Van een bericht!

Gerelateerd: een stapsgewijze handleiding voor beginners om een ​​gelieerde website op te zetten

Gerelateerd: kunt u partnercommissies aan Yo toevoegen

ur Service bedrijf?

2. Podcast-advertenties
Vorig jaar overschaduwde de sponsorinkomsten op The Side Hustle Show mijn oude dagloon, wat een coole mijlpaal was.

Deze is niet helemaal passief omdat ik de show nog steeds elke week moet produceren, maar het is zeker tijdrovend. Hoe meer luisteraars ik kan bereiken, hoe beter ik kan bevelen.

En dat is slechts een manier waarop podcasts geld kunnen verdienen. Vandaag schat ik dat elke show tussen de $ 1500-2500 waard is voor mijn bedrijf.

podcasting voor passief inkomen

Natuurlijk kostte het tijd om dit actief te bouwen. Veel tijd.

Maar nu zijn er meer dan 300 afleveringen – elk een beetje mini-bezit – die relaties kunnen opbouwen en inkomsten kunnen genereren op de stuurautomaat.

3. Kindle-boekenverkoop
De volgende paar inkomstenstromen zijn allemaal gerelateerd aan zelfpublicatie. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​eigen boek te maken en te koop te zetten op Amazon.

Ik ontving mijn eerste auteursrechten in 2012 en heb sindsdien nog een aantal titels toegevoegd. Het is een van mijn favoriete bezigheden en een van mijn meest passieve inkomstenstromen – schrijf het boek een keer en verzamel royalty’s voor maanden of zelfs jaren wanneer het verkoopt.

Sommige van deze titels halen jaren later nog steeds passief inkomen op:

zelf gepubliceerde boekenverkoop

Wanneer u uw boek prijs tussen $ 2,99 en $ 9,99, verdient u een royalty van 70%. Buiten dat bereik is het 35%.

Gerelateerd: Mijn zelfpublicerende inkomstenrapport: 12 maanden na de lancering

4. Paperback boekverkoop
Voor elk Kindle-boek dat je schrijft, is het waarschijnlijk logisch om een ​​pocketeditie toe te voegen. Gelukkig maakt Amazon dit ongelooflijk eenvoudig met zijn KDP-printservice.

De service is print-on-demand, wat betekent dat u geen garage vol boeken hoeft in te slaan. Nadat u uw bestanden hebt geüpload en uw prijzen hebt ingesteld, drukt Amazon elke kopie af en verzendt deze naarmate klanten hun bestellingen plaatsen.

Ik verdien meestal ongeveer $ 3 voor elke verkochte paperback.

Gerelateerd: Een KDP-printdagboek maken en lanceren: The Making of The Progress Journal

5. Audioboeken
Aangezien sommige lezers altijd de voorkeur geven aan audio, ben ik er helemaal voor dat ze die optie krijgen. Een van mijn boeken verdiende meer dan $ 2000 aan audioboekverkopen in het eerste jaar.

Je hoeft je werk niet eens zelf te registreren. Sterker nog, tenzij je een podcast of YouTube-kanaal hebt waar mensen gewend zijn je stem te horen, zou ik dat waarschijnlijk niet doen!

Via ACX, de Audiobook Creation Exchange, helpt Amazon u in contact te komen met professionele vertellers. Sommige van deze voice-over artiesten zullen je boek zelfs gratis lezen en produceren, in ruil voor een deel van de toekomstige royalty’s.

6. Dividendbeleggen
Investeren in dividendcashflow heeft me geholpen om van de zijlijn af te komen en de markt op te gaan. (Ik ben de persoon die altijd denkt dat we moeten corrigeren!)

Mijn basisstrategie – en dit ook niet als beleggingsadvies – is om aandelen te kopen in bedrijven met een lange geschiedenis van het betalen en verhogen van dividenden. Deze omvatten voornamelijk naammerkbedrijven zoals Target, Chevron, AT&T en Proctor and Gamble.

Omdat ze er altijd al zijn geweest, is het niet waarschijnlijk dat ze een explosieve groei van de aandelenprijzen zullen hebben, maar ze weven wel een consistente passieve cashflow op.

voorbeeld van dividendbelegging

In de afgelopen jaren heb ik dit langzaam opgebouwd tot enkele honderden dollars per maand.

Bekijk een service zoals de moderne makelaardij M1 Finance om zelf aan de slag te gaan. U kunt gratis aandelen verhandelen of een van hun vooraf gebouwde portefeuilles selecteren. (Dat is een voorbeeld van een affiliatielink; ik ontvang een vergoeding van M1 als u een account aanmaakt.)

7. Udemy cursusverkoop
In 2014 heb ik een online videocursus gemaakt over het lanceren van non-fictie Kindle-boeken op Amazon. Het verdiende $ 3500 in de eerste paar maanden en heeft sindsdien passieve verkopen verdiend.

Het totaal is nu meer dan $ 20.000!

passief inkomen op udemy

Het enige dat ik moet doen is reageren op de (vrij zeldzame) vragen of opmerkingen van studenten. Nogmaals, dit valt onder het model van “maak eens iets en verkoop het keer op keer”.

8. Behendigheid delen
Ik heb mijn cursus ook gesyndiceerd met Skillshare, een ander online onderwijsplatform. Daar verdien ik een veel kleiner bedrag dan Udemy, maar het is volledig passief van een activum dat ik al heb gemaakt.

De uitbetaling van bekwaamheidsinstructeurs is gebaseerd op hoe populair uw cursus is. Zelfs 4+ jaar later levert dit $ 20-40 per maand op.

9. Digitale productverkoop op Fiverr
Enkele jaren geleden besloot ik om een ​​aantal van mijn boeken op Fiverr te verkopen. Ik dacht dat het een ander interessant ‘koopknop’-platform zou zijn om mee te experimenteren.

Natuurlijk hebben mensen ze gekocht. En in feite blijven ze ze kopen.

Fiverr heeft de laatste tijd absoluut geen aandacht gekregen, maar in totaal heb ik sinds eind 2013 meer dan $ 13.000 verdiend op de site.

(Een groot deel van die inkomsten was NIET passief; ik verkocht naast mijn digitale producten ook boekbewerkings- en videowebsite-beoordelingen.)

10. Merch door Amazon
Dit is een low-overhead, low-investment manier om een ​​beetje passief inkomen op te bouwen. In ons huis is Merch een leuke kleine bijzaak en genereert het voor ons ongeveer $ 60-200 per maand.

Hoe het werkt is het uploaden van een t-shirt (en nu othe

r product) ontwerpen voor Amazon, en de e-commerce gigant doet de rest. Wanneer iemand het bestelt, wordt het in de geselecteerde maat en kleur afgedrukt en naar de klant verzonden. U verdient de spread tussen de prijs die u instelt en de kosten om deze af te drukken.

Onze beste maand was meer dan $ 500 winst, wat ik denk dat we consequent konden bereiken als we meer tijd zouden besteden aan het maken van nieuwe ontwerpen. (Dat is niet meer gebeurd sinds de komst van Little Hustler # 2.)

Hier is een voorbeeld van een van onze ontwerpen:

Voor meer informatie over hoe je aan de slag kunt gaan met Merch by Amazon, bekijk dan Aflevering 216, waarin mijn gast hiermee meer dan $ 50.000 verdiende.

Gerelateerd: In Aflevering 300 merkte Flav Medeiros op dat hij zijn Merch-inkomsten had verdubbeld door zijn bestsellers aan Etsy te syndiceren met een dienst genaamd Printful.

11. Display-advertenties
Als u een website beheert, kunnen display-advertenties zoals Google Adsense uw eerste manier zijn om een ​​paar passieve dollars aan uw verkeer te verdienen.

Ik heb geen display-advertenties op Side Hustle Nation, maar wel op een andere site die ik beheer. Ik heb deze zijbalkbanner-advertentieplaatsingen eigenlijk zelf verkocht in plaats van een externe advertentiehost (zoals Adsense) te gebruiken.

Dit geeft me meer controle over welke advertenties aan mijn bezoekers worden getoond en ik kan ook meer verdienen. Mijn adverteerders zijn ingesteld op automatische maandelijkse betalingen en zijn al jaren bij me.

Deze inkomstenstroom genereert voor mij ongeveer $ 450 per maand.

Uw vermogen om hetzelfde te doen, hangt natuurlijk af van de hoeveelheid verkeer die uw website ontvangt en de demografie van dat verkeer.

12. Een aanbevolen vermelding in een map verkopen
De site die ik hierboven heb genoemd, bevat een bedrijfsdirectory-component. Het is vergelijkbaar met Yelp in die zin dat de best beoordeelde bedrijven aan de top van de ranglijst staan.

En net als Yelp hebben bedrijven contact opgenomen met het kopen van een ‘aanbevolen’ plaatsing bovenaan:

Ik zei dat ik dat voor $ 500 per maand kon doen, de vermelding als ‘gesponsord’ bestempelde en het bedrijf op een automatisch maandelijks betalingsplan zette.

Boom, een nieuwe passieve inkomstenstroom.

13. ‘Niet-display’-advertenties
Veel website-eigenaren willen hun sites niet volzetten met advertenties en dat begrijp ik volledig. (Dat is één reden waarom er geen advertenties op deze site staan!)

Een mogelijke extra inkomstenstroom is echter om adverteerders hun retargeting-scripts op uw site te laten plaatsen. Dit is onzichtbaar voor bezoekers, maar stelt die andere bedrijven in staat om dat publiek op Facebook of andere kanalen te promoten. (Zorg ervoor dat u dit bekendmaakt in uw privacybeleid.)

Ik speel hier de laatste jaren mee op de directory-site die ik hierboven heb genoemd. Een paar adverteerders hebben me hiermee beziggehouden, voor een bedrag van ongeveer $ 150 per maand.

Ik breng hiervoor geen ton in rekening, maar elke betaling gebeurt automatisch via PayPal.

Hier is een coole service die u kan helpen deze op uw site te verkopen.

14. YouTube-advertenties
Als je meer dan 1000 abonnees op je YouTube-kanaal hebt, kun je de ingebouwde inkomsten van Google inschakelen.

Ik begon hiermee te experimenteren na mijn chat met Thomas Frank van College Info Geek. Hij wees erop dat kijkers op YouTube advertenties verwachten. Ze denken dat het gewoon YouTube is waarop een advertentie wordt weergegeven vóór hun video, niet wetende dat de individuele videomaker kan beslissen of de advertenties worden in- of uitgeschakeld.

De laatste tijd is deze passieve inkomstenstroom rond de $ 100 per maand:

YouTube-advertentie-inkomsten

En als je mijn YouTube-kanaal op het moment van dit schrijven hebt gezien, weet je waarom ik dit “passief” noem … het is in een behoorlijk trieste vorm. Ik ben echter van plan om dit jaar en daarna meer met video te doen!

15. Fondsenwerving
Fundrise is een coole ‘alternatieve’ manier om in onroerend goed te beleggen.

Openbaarmaking: ik ben een aan Fundrise gelieerde onderneming. Dit is geen beleggingsadvies of beleggingsaanvraag.

Ze hebben verschillende fondsen die werken als mini REIT’s of onroerendgoedbeleggingstrusts, waarbij u een combinatie van schuld en aandelen koopt in een reeks commerciële eigenschappen die ze hebben gebundeld.

Het platform staat open voor niet-erkende beleggers met slechts een minimale investering van $ 500.

Historisch gezien heeft het bedrijf 6-10% dividendrendementen betaald. Ik ben ongeveer 3,5 jaar bezig met mijn investeringen daar en ze hebben tot nu toe elk kwartaal uitbetaald. Natuurlijk zijn er die tijd ook geen grote neergangen in onroerend goed geweest!

16. PeerStreet
Met PeerStreet helpt u in wezen onroerendgoedflippers met hun aanschaf- en rehabilitatiekosten en verdient u 7-9% op uw investering.

Het grote voordeel ten opzichte van Prosper (zie hieronder) is dat de leningen worden ondersteund door het onroerend goed, dus als de kredietnemer stopt met betalen, hebt u een verhaal – namelijk uitsluiting.

De leningen hebben een kortere looptijd, doorgaans 1 jaar of minder, in plaats van 3-5 jaar.

Het grote nadeel is dat het een minimale investering van $ 1000 per deal is, vergeleken met $ 25 op Prosper – dus als een van die opblaast, kan dit een grote klap zijn. PeerStreet staat momenteel ook alleen open voor erkende investeerders.

17. Creditcardbeloningen
Ja, ik beschouw creditcardbeloningen als passief inkomen omdat ik ze verdien door geld uit te geven zoals ik normaal doe. In ons huis is deze stroom honderden dollars per jaar waard in t

hij vorm van geld terug, gratis cadeaubonnen en reizen.

De magie gebeurt echt wanneer u profiteert van bepaalde aanmeldbonussen voor nieuwe kaarten – het equivalent van 20%, 30%, 40% contant geld of meer verdient aan reiswaarde of afschrifttegoed.

Hier is een heel simpel voorbeeld:

De Capital One Quicksilver-kaart biedt momenteel $ 150 als een aanmeldbonus wanneer u $ 500 uitgeeft in de eerste 3 maanden. Dat is 30% cashback, of waarschijnlijk 30x beter dan wat u nu aan uw uitgaven verdient.

hoofdletter quicksilver

En als uw huishouden zoiets als het onze heeft, zal het niet veel moeite kosten om binnen drie maanden $ 500 aan uw kaart uit te geven. Bovendien zijn er geen jaarlijkse kosten!

Klik hier om deze kaart met anderen te vergelijken.

Deze kaart geeft je ook elke dag 1,5% cashback.

Gerelateerd: creditcardbeloningen 101: gratis contant geld en reizen verdienen door slimmer uit te geven

18. Drop Rewards
Ik ben dol op de bovenstaande creditcardbeloningen en ben dol op de gratis Drop-app om 1% extra geld terug te verdienen in sommige van de winkels die ik het vaakst winkel.

Dit is een heel eenvoudige en zeer passieve. Nadat u uw account hebt gemaakt en uw creditcard hebt gekoppeld, wordt u gevraagd naar de 5 winkels waar u het meest aan besteedt. Ik koos opties zoals Target, Trader Joe’s en Safeway.

Vervolgens krijg je Drop-points als je gewoon winkelt en je Drop-gekoppelde kaart in de winkel gebruikt.

Voor elke 2000 Drop-punten die ik verdien, verzilver ik ze voor een $ 20 Amazon-cadeaubon. Ik weet niet helemaal zeker waarom ze me dit gratis geld geven, maar ik neem het wel.

Gebruik referentiecode Sidehustle wanneer je meedoet voor 5000 gratis Drop-punten (ter waarde van $ 5)!

Klik hier om de app te krijgen en uw kaart te koppelen.

19. Peer-to-peer-leningen met Prosper.com
Peer-to-peer leningen met Prosper was mijn oorspronkelijke alternatieve beleggingsexperiment, dat al in 2011 begon. In die tijd heb ik meer dan $ 10.000 aan rente verdiend, maar de prestaties hebben de laatste tijd geleden.

Het is waarschijnlijk mijn fout: ik heb de leningen met het hoogste risico gekozen op zoek naar het hoogste rendement.

Met Prosper koopt u een fractie van een persoonlijke lening (zo weinig als $ 25) en verdient u rente terwijl de lener de komende 3-5 jaar maandelijkse betalingen verricht.

De site adverteert verwachte rendementen in het bereik van 3,5-7,6% op basis van historische prestaties. Ik teken momenteel mijn account omdat ik denk dat ik die rendementen elders kan halen of verslaan (zoals de onroerendgoedopties hierboven).

20. Schop verder
Op Kickf Further.com investeert u in voorraad voor groeiende e-commercebedrijven. Dit sprak me veel meer aan dan het steunen van willekeurige bedrijven op Kickstarter.

In plaats van vroege toegang tot een product dat misschien nooit in productie gaat, kunt u interesse hebben in voorraadleningen op korte termijn. Een typische Kickf Further “zending” kan 5-9% “winst” betalen, met een terugverdientijd van 4-10 maanden.

Sommige van mijn eerste deals op de site zijn niet uitgekomen, wat mijn mening over het platform heeft aangetast, maar ik heb de laatste tijd betere resultaten gezien. Het bedrijf heeft meer bescherming van kredietverstrekkers en transparantie aan hun hele proces toegevoegd.

Als u uw investeringen wilt diversifiëren en tegelijkertijd een aantal kleine bedrijven wilt helpen, is Kickf Further wellicht een kijkje waard.

kickf Further homepage

Ontvang een aanmeldbonus van $ 10 voor uw eerste deal wanneer u lid wordt via mijn verwijzingslink.

21. Depositocertificaten (CD’s)
Depositocertificaten zijn rentebetalende spaarvoertuigen. Hoe het werkt, is dat u de CD koopt voor een bepaalde periode, meestal 1-5 jaar, en een vaste rentevoet op uw geld verdient.

Deze is niet super opwindend.

Onze 12 maanden durende CD verdient 2,25% via Capital One – volledig passief, maar waarschijnlijk net genoeg om gelijke tred te houden met de inflatie.

22. Rente spaarrekening
Onze spaarrekening, ook bij Capital One, verdient 1% rente op ons saldo. Het is niet veel, maar telt op.

U kunt het beter doen met online banken zoals Ally. Hmm misschien is het tijd om over te schakelen!

23. Rekeningrekening controleren
Deze passieve inkomstenstroom is lachwekkend klein, maar hey, elke cent telt toch?

Ik heb vorig jaar maar liefst $ 1,78 verdiend aan het controleren van de rekeningrente!

rekening rente controleren

47 Andere manieren om passief inkomen te verdienen
Nu je hebt gezien hoe ik passief inkomen verdien, deel ik een aantal andere manieren waarop je in het spel kunt komen.

Deze volgen de 4 soorten passief inkomen die we hierboven hebben geleerd:

Koop geldstromen
Bouw activa
Deel of verkoop activa
“Omgekeerd” passief inkomen
Koop geldstromen voor passief inkomen
Met deze optie zet u uw geld aan het werk voor u – niet uw tijd of noodzakelijk uw vaardigheden. Hoe kun je geld omzetten in meer geld? Gelukkig zijn er veel manieren om dit voor elkaar te krijgen.

We hebben al enkele van mijn favoriete cashflow-investeringen behandeld, waaronder:

Dividendbeleggen (maak een gratis M1 Finance-account)
Fundrise
PeerStreet (alleen geaccrediteerde beleggers)
Er zijn echter verschillende andere opties die u aanspreken, afhankelijk van uw risicotolerantie en kennis.

24. RealtyMogul
RealtyMogul was een van de eerste vastgoed crowdfunding-sites die ik tegenkwam, en ze hebben twee “MogulREIT” -opties die open staan ​​voor

o niet-geaccrediteerde beleggers met relatief lage minimale investeringen (beginnend bij $ 5000).

Het platform biedt ook privéleningen voor geaccrediteerde mensen met een rendement van 12-14%.

Toen ik naar hun REIT keek, hadden ze er maar 3 eigenschappen in, dus ik besloot dat dat niet erg gediversifieerd was. (Het is sindsdien gegroeid tot 18 verschillende eigenschappen en heeft vorig kwartaal een jaarlijks dividend van 8% uitgekeerd.)

25. YieldStreet (alleen erkende beleggers)
YieldStreet is een interessant platform dat investeringen ontgrendelt die voorheen alleen beschikbaar waren voor hedgefondsen of institutionele beleggers. Het bedrijf bouwt “mini-beleggingsfondsen” (mijn termijn, niet die van hen) van verschillende activaklassen, waaronder onroerend goed, gerechtelijke schikkingen en commerciële apparatuur en debiteuren.

Het platform streeft naar 8-15% geannualiseerde rendementen en heeft investeerders historisch meer dan 11% niet-gerealiseerde interne rendementen verdiend.

26. Rijke ooms
Rich Uncles heeft een paar REIT’s die een groeiende portefeuille van inkomensproducerende eigenschappen bezitten.

Historisch gezien hebben ze 6-7% dividenden betaald en kun je beginnen met een minimale investering van $ 500.

rijke ooms

Een gebied waarop Rich Uncles zich richt, is studentenwoningen, waar altijd veel vraag naar is. Ik vind het leuk dat ze maandelijks dividenden betalen in plaats van driemaandelijks, maar begrijp dat uw opdrachtgever waarschijnlijk een tijdje illiquide zal zijn.

27. Dakdragers
Voortzetting van het onroerend goed thema is Roofstock. Het platform is gespecialiseerd in het matchen van investeerders met “turnkey” huurwoningen in het hele land.

Een paar vrienden van mij hebben verschillende huizen gekocht via deze eenvoudig te gebruiken site. Ik hou van de diversiteit van REIT’s, maar als het bouwen van een vastgoedimperium je langetermijnplan is, zullen deze jongens je helpen het te doen – één huis tegelijk.

28. StreetShares
StreetShares is een uniek platform waarmee u kunt investeren in door veteranen gerunde bedrijven / deze kunt ondersteunen en een vast rendement van 5% kunt behalen.

Het product heet de Veteran Business Bond en staat open voor alle beleggers met slechts een minimale bijdrage van $ 25. U kunt op elk moment toegang krijgen tot uw geld voor een vergoeding van 1%; of intrekken zonder kosten na een jaar.

29. Waardige obligaties
Net als StreetShares betalen Worthy Bonds ook 5% rente, en u kunt ze kopen voor slechts $ 10 per stuk. De obligaties worden gebruikt om voorraden of door activa gedekte leningen aan kleine Amerikaanse bedrijven te financieren.

Aangezien de leningen inventaris als onderpand gebruiken, worden ze als veiliger beschouwd dan andere persoonlijke of zakelijke leningen.

30. Investeren in websites
Zoals ik kan bevestigen, kunnen blogs en websites geweldig passief inkomen verdienen zonder uw directe betrokkenheid. Maar je kunt meestal ook niet lang stilstaan ​​voordat dat inkomen begint te vervagen.

Dingen breken, inhoud moet worden bijgewerkt en Google-ranglijsten veranderen altijd.

Er zijn echter enkele services die u kunnen helpen om in deze hands-off beleggingscategorie te beleggen. Onfolio is er een die ik onlangs tegenkwam op mijn bureau.

Als je webvaardigheden hebt, vind je dit interview met Stacy Caprio misschien leuk, die voldoende cashflow heeft gekocht in de vorm van bestaande websites om haar baan op te zeggen.

31. Raw Land flippen
OK, dus dit bedrijfsmodel is van tevoren een hoop werk, maar goed gedaan, je zult jarenlang betalingen innen.

Het basisidee, zoals uitgelegd door Roberto Chavez op The Side Hustle Show, is om percelen met braakliggend terrein met korting te kopen en dat onroerend goed vervolgens te verkopen via een maandelijks betalingsplan.

32. Royalty Exchange
Royalty Exchange is een uniek investeringsplatform waarmee u toekomstige royalty’s kunt kopen van populaire (en niet-zo-populaire) muziek.

Peer-to-peer leningen voor passief inkomen
Ik ben de laatste tijd niet blij met mijn Prosper.com-retouren (zie hierboven), maar er zijn zeker andere platforms om te overwegen als je geïnteresseerd bent in peer-to-peer-leningen.

33. Lending Club – Lending Club is de grootste peer-to-peer beleggingssite in de VS. Het verwachte jaarlijkse rendement voor een gediversifieerde portefeuille van bankbiljetten varieert van 4-8%. De minimale investering is $ 25 per lening.

34. Bondora – Dit Europese peer-to-peer leningsplatform verstrekt leningen aan inwoners van Spanje, Estland en Finland. Ze zijn actief sinds 2009 en volgens hun site heeft meer dan 80% van de beleggers ten minste 9% op hun geld verdiend. De site staat open voor inwoners van de Europese Unie en inwoners van Noorwegen en Zweden, met een minimale investering per lening van slechts € 5. Als u zich buiten de EU bevindt, moet u geaccrediteerd zijn om te investeren.

35. SoFi – Geaccrediteerde investeerders kunnen investeren in SoFi’s portefeuille van ‘prime consumer credit’.

36. Zopa – in het VK gevestigd kredietplatform waar u slechts £ 1000 kunt beleggen, met een verwacht rendement tussen 4,5-5,2%.

37. RateSetter – De Britse site kondigt een 100% terugbetalingsrecord aan, wat de minder dan spannende 2,7% geadverteerde rendementen zou kunnen verklaren.

38. QuidCycle – Een ander Brits platform met leningen van 3,9 – 6,1%.

Zakelijke leningen voor passief inkomen
Afgezien van Kickf Further, StreetShares en Worthy hierboven vermeld, zijn hier nog een paar opties als je het idee leuk vindt om geld te lenen aan kleine bedrijven.

Let op: deze opties staan ​​momenteel alleen open voor erkende beleggers.

39. Funding Circle – Op Funding Circle yo

u kunt geld lenen aan gevestigde en groeiende Amerikaanse kleine bedrijven. De rentevoeten variëren van 5% tot meer dan 20%, maar het historische rendement ligt in het bereik van 5-7%. Er is een minimum van $ 500 per lening, maar een minimale storting van $ 25.000 om een ​​account te openen.

40. P2BInvestor – Help kleine bedrijven groeien met investeringsmogelijkheden op korte termijn.

41. Wunder Capital – Verdien tot 6% investeringen in zonne-energieprojecten.

Bouw activa voor passief inkomen
Als u niet op bergen idle cash zit, is het goede nieuws dat er nog steeds veel manieren zijn waarop u kunt beginnen met het opbouwen van passief inkomen.

Ik geloof zelfs dat het toewijzen van een deel van je tijd aan alleen dit streven ongelooflijk waardevol is. Wanneer de activa die u bouwt vruchten beginnen af ​​te werpen, kunt u de handelstijd voor geld langzaam afbouwen.

Ik heb hierboven enkele van mijn methoden besproken, die voornamelijk draaiden om het genereren van inkomensproducerende websites en boeken.

Maar dat zijn niet de enige soorten activa die u in uw vrije tijd kunt bouwen. Hier zijn enkele andere ideeën om te overwegen.

42. Maak een e-mailcursus
Heb je een vaardigheid die je via e-mail kunt leren? Je hebt misschien zelfs al wat materiaal in je map “verzonden e-mail”!

Highbrow is een uniek nieuwsbriefplatform voor leren – dat makers betaalt telkens wanneer iemand zich aanmeldt voor uw klas. Mijn vriend Paul Minors heeft er een over het opzetten van een productiviteitssysteem en zei dat het hem elke maand een passief inkomen oplevert.

(Bovendien helpt het platform hem een ​​nieuw publiek van potentiële bloglezers, klanten en klanten te bereiken.)

43. Maak een online cursus
Met services zoals Teachable is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​eigen online cursus te maken en te verkopen. Deze kunnen premium prijzen ($ 100 – $ 2000 of meer) afdragen en stellen u in staat om meer mensen te helpen dan u zou kunnen met een-op-een consulting.

Wat zou je kunnen leren?

Bedenk waar mensen u al om hulp om vragen. Waar weet je meer over dan de gemiddelde persoon?

In de loop der jaren hebben we op The Side Hustle Show mensen zien verdienen met online cursussen over zowat elk denkbaar onderwerp. Enkele van de meer creatieve casestudies zijn:

Piano
Microgreens landbouw
Zuurdesem bakken
Motor reparatie
‘S Morgens aankleden
en zoveel meer!
Hoe zullen klanten u vinden? Als je geen doelgroep of verkeersbron hebt, is een methode die de laatste tijd goed lijkt te werken het YouTube-naar-groenblijvende webinar-model, zoals beschreven door Nate Dodson in deze aflevering:

44. App-ontwikkeling / software
Kunt u een probleem met software oplossen? Het is de ultieme schaalbare onderneming omdat dezelfde code aan een onbeperkt aantal klanten kan worden verkocht.

Hoewel smartphone-apps meestal een korte houdbaarheid hebben, kan een premium softwaretool worden verkocht als een eenmalige aankoop of als een maandelijks abonnement.

Als klant heb ik beide gekocht. Als je niet de technische karbonades hebt om zoiets zelf te bouwen, kun je altijd iemand die dat wel doet, partner of iemand inhuren. De grootste overweging is om uw huiswerk vooraf te doen en ervoor te zorgen dat er een hongerige marktvraag is naar wat u aan het bouwen bent.

45. Muzieklicenties
Evan Oxhorn omschreef zichzelf als “een redelijk getalenteerde muzikant”, maar legde uit dat hij duizenden dollars per jaar aan passief inkomen verdient door licenties voor stockmuziek.

Zijn liedjes waren op NPR, het Outdoor Channel, het On Demand-kanaal van Verizon en meer. Terwijl digitale mediakanalen zich verspreiden (apps, YouTube, je favoriete podcast), blijft de vraag naar betaalbare, licentiebare muziek groeien om gelijke tred te houden.

46. ​​Fotolicenties
Net als muzieklicenties, is licenties voor je fotografie een spel met getallen. Het verschijnt op elke passieve inkomenslijst, maar ik begrijp dat het ongelooflijk competitief is en dat je duizenden en duizenden afbeeldingen nodig hebt om er zinvolle winst uit te halen.

Dave Bredeson is bijvoorbeeld een professionele commerciële fotograaf die zijn werk aanvult door stockfoto’s te verkopen op Dreamstime.com. Hoewel elke afbeelding relatief weinig verkoopt, kan diezelfde afbeelding worden verkocht aan tientallen verschillende kopers. Dave heeft in feite ongeveer 3.200 afbeeldingen in zijn portefeuille, maar hij heeft meer dan 100.000 verkopen op Dreamstime gemaakt.

“Ik heb gemiddeld $ 1.600 per maand aan Dreamstime-inkomsten verdiend,” legde hij uit. “Ik kies onderwerpen die gemakkelijk te produceren zijn tegen de laagst mogelijke kosten. Mijn portfolio wordt gedomineerd door achtergronden, technologie, zakelijke en kerstafbeeldingen. ”

47. Alexa Skill Development
Er zijn een paar manieren waarop side hustlers passief inkomen kunnen genereren met de populaire Echo-apparaten van Amazon.

De eerste is als de app store van Apple. Je kunt speciale Alexa-spraak-apps bouwen, ‘vaardigheden’ genoemd.

Als ontwikkelaar van vaardigheden kunt u uw eigen prijs instellen en 70% van de omzet verdienen wanneer gebruikers deze kopen. Nick Schwab creëerde bijvoorbeeld een gratis vaardigheid in omgevingsgeluid en heeft nu 10.000 betalende klanten voor een premium abonnementversie, geprijsd tussen $ 0,99 en $ 1,99 per maand.

Amazon heeft ook een beloningsprogramma om ontwikkelaars aan te moedigen het ecosysteem van vaardigheden uit te bouwen. Je beloningen zijn gebaseerd op de populariteit en eng

agement van je vaardigheden, maar sommige ontwikkelaars melden duizenden dollars per maand te verdienen.

48. Voice Over Royalties
Zoals je misschien al hebt geraden uit het bovenstaande audioboek, is er een andere manier om geld te verdienen met audioboeken op Amazon zonder zelf iets te schrijven.

Die methode is als een verteller en producent van een audioboek. Als je het idee leuk vindt om betaald te worden om te praten, je weg kent in apparatuur en software voor audio-engineering en het niet erg vindt om het werk van anderen te lezen, kan dit een leuke bijkomstigheid zijn.

Als producent kunt u biedingen met een vaste prijs doen op projecten die auteurs op ACX plaatsen. U zult ook royalty-aandelenprojecten zien, waarbij u het boek vooraf gratis vertelt, in ruil voor een deel van de royalty’s en premies van het audioboek wanneer het wordt verkocht.

In beide gevallen dien je je auditie in en ga je aan de slag als je dat wilt.

49. Een servicebedrijf uitbesteden
Chris Schwab begon een schoonmaakbedrijf in woonhuizen toen hij nog op de universiteit zat, maar hij groeide het tot $ 60.000 per maand in minder dan twee jaar – terwijl hij zelf nooit een vloer dweilde of een plank afstoffen.

Wat Chris ontdekte was dat, hoewel er al tientallen concurrerende schoonmaakdiensten waren, er kansen in de ruimte waren. Dat bedacht hij tijdens het doornemen van Yelp-beoordelingen van bestaande schoonmaakbedrijven.

“Niemand klaagde over het schoonmaken zelf,” zei hij. “Waar mensen over klaagden was de klantenservice. Ze wisten niet wanneer de bemanning zou komen opdagen; ze konden geen offerte krijgen; niemand nam de telefoon op. Ik wist dat ik dat kon doen en schoonmakers kon vinden om het echte werk te doen. ‘

Sindsdien heeft hij ook veel van de klantenondersteuning gedelegeerd. Toen we inhaalden, nam het bedrijf slechts een paar minuten per dag voor hem om te beheren.

50. Verkoop een digitaal bestand of gids
Jodi Carlson brengt meer dan twee decennia ervaring in Girl Scouts naar de tafel – eerst als verkenner en vervolgens als troepenleider. Ze begon een blog over de activiteiten die ze met haar scouts deed, meestal alleen als referentie voor zichzelf en andere lokale leiders.

Het duurde niet lang, troepenleiders uit de andere kant van het land hadden haar site ontdekt via Google of Pinterest. Ze e-mailden met de vraag welke andere ideeën ze had.

Toen begon Jodi haar activiteitengidsen te compileren in PDF-documenten. Ze uploadde ze naar Teachers Pay Teachers, een site om lesplannen te kopen en verkopen, en verkocht in de eerste week verschillende verkopen.

Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot meer dan $ 5k per maand door de verkoop van deze digitale gidsen, advertentie-inkomsten en partnerships – allemaal naast haar dagelijkse werk.

51. Drop Shipping
Dropshipping is een uniek type e-commerce waarbij uw leverancier de producten daadwerkelijk namens u naar klanten verzendt. Als verkoper hoeft u vooraf geen inventaris aan te schaffen en profiteert u van de spreiding tussen de verkoopprijs die u in rekening brengt en de groothandelsprijs die u met uw leverancier bent overeengekomen.

In een van de meest populaire afleveringen van Side Hustle Show aller tijden, gaf Rene Delgado uit hoe hij in zijn eerste jaar als eigenaar van een dropship-winkel voor $ 300.000 aan bouncehuizen heeft verkocht.

Hoewel er veel van te voren wordt gewerkt aan het bouwen van de site en het veiligstellen van leveranciersrelaties, kan dropshipping daarna relatief passief zijn.

52. Automaten
Automaten zijn een van de oudste ideeën voor passieve inkomsten – een stille verkoopafdeling die contant geld verzamelt en producten automatisch distribueert wanneer u er niet bent.

De uitdaging is om de voorraad te beheren en de machines op voorraad te houden, vooral als u meerdere locaties heeft. Toch is de gedachte om terug te keren naar een machine en deze vol geld te vinden behoorlijk motiverend.

Bekijk mijn interview met Matt Miller, wiens passieve inkomensrijk begon met slechts $ 36 en een zak kauwgomballen, voor meer informatie over hoe de automatenbusiness kan werken.

Deel of verkoop activa voor passief inkomen
De volgende categorie van passieve inkomstenideeën die we zullen onderzoeken, is het delen van activa die u beheert. Het kan een fysiek product zijn, het kan extra ruimte zijn, of het kan zelfs iets abstracters zijn, zoals een idee of uw aandacht.

Veel van deze vereisen iets van waarde om te delen of te verkopen, wat natuurlijk tijd of geld kost om te verwerven. Toch zijn hier enkele opties om te overwegen.

53. Amazon FBA
Met het Fulfillment by Amazon-programma kunnen individuele verkopers zoals u en ik profiteren van het logistieke netwerk van Amazon en het enorme publiek van kopers. Hoe het werkt, verzendt u producten naar het magazijn, en Amzon verzendt de artikelen namens u naar klanten.

Ik beschouw dit als passief omdat je, net als andere opties in dit gedeelte, omzet en winst kunt maken lang nadat je je eerste inventaris hebt opgebouwd.

De eenvoudigste manier om aan de slag te gaan, is door lokaal scherp geprijsde producten te kopen, zoals de oude Amazon-verkoper Jessica Larrew heeft uitgelegd.

Toen ik dit zelf testte, verdiende ik meer dan $ 650. Het nadeel is dat als je stopt met sourcing, je uiteindelijk geen producten meer hebt om te verkopen.

54. Licentie een product Ide

een
Productlicenties zijn een unieke manier om extra inkomsten te genereren met uw ideeën, terwijl u iemand anders het werk laat doen. Nate Dallas en zijn broer hebben $ 300.000 aan royalty’s gesplitst van een op Pictionary geïnspireerd kaartspel dat ze in licentie hebben gegeven aan Mattel.

Het duo (een tandarts en een predikant) hoefde het niet te ontwerpen, produceren of verkopen – maar ze vonden iemand die dat kon – en ze verzilverden de cheques.

55. Huur die logeerkamer
Met Airbnb en vergelijkbare sites kun je de extra ruimte in je huis omzetten in extra geld. Controleer de calculator op hun site om te zien hoeveel u kunt verdienen.

Waar dit passiever kan worden, is als u een tweede woning heeft en een externe service inhuurt om uw boekingen, gastcommunicatie en schoonmaak te beheren.

56. Huur uw auto
Het gemiddelde voertuig staat ongeveer 22 uur per dag stil. Wat als u de tijd dat u uw auto niet nodig had zou kunnen omzetten in cashflow?

Dat is de belofte van peer-to-peer autoverhuurplatforms zoals Turo en Getaround. Deze marktplaatsen bieden een manier om uw huurauto weer te geven, uw prijzen te bepalen en betaald te krijgen – en zij zorgen voor alle verzekeringen.

Sommige vrienden van ons in San Diego doen dit met hun persoonlijke ‘vloot’ en hebben genoeg verdiend om de kosten van hun droomauto, een Tesla Model S, te compenseren. Natuurlijk hebben ze een aantal procesefficiënties bedacht om hun investeringen te beschermen en hun tijd minimaliseren.

57. Verhuur uw RV
De statistieken van de ‘idle time’ voor campers zijn nog slechter dan voor auto’s. Als je een camper in je zijtuin hebt geparkeerd, kan het logisch zijn om een ​​andere familie het te laten draaien.

Sites zoals RVShare en Outdoorsy maken peer-to-peer verhuur mogelijk en dekken verzekeringen. De prijzen variëren van $ 150 – 300 per nacht!

58. Verhuur uw boot
Met sites als Boatsetter en GetMyBoat, kunt u uw boot verhuren aan door land omgeven peers. Een snelle zoektocht naar boten in de buurt leverde veel resultaten op met tarieven variërend van $ 230 tot $ 950 per dag!

Hoe vaak ga je echt het water op?

59. Verhuur uw achtertuin
Als je het idee van vreemden in je ruimte niet leuk vindt, is het misschien aantrekkelijker om reizigers in je achtertuin te laten blijven. Platforms zoals Campspace en Gamping helpen mensen in contact te komen met “onofficiële” kampeerplekken. (Ten tijde van de pers waren beide sites populairder in Europa.)

60. Marihuana kweken in je garage?
Citizen Grown is “cannabis door de mensen, voor de mensen.”

Het bedrijf belooft u $ 1000 per maand te betalen voor het hosten van een volledig geautomatiseerde ‘node’ voor het kweken van potten. Elke eenheid heeft een ruimte van 5ft x 5ft nodig van uw huis, appartement of garage.

61. Verhuur uw stofverzamelaars
Er zijn een aantal marktplaatsen opgedoken om u te helpen geld te verdienen aan items die u zelden gebruikt en om kredietnemers te helpen bij het kopen van apparatuur die ze niet echt nodig hebben.

Een populair platform is Babyquip, dat hoogwaardige gebruikte babyspullen verhuurt aan reizende gezinnen. Leden verdienen gemiddeld meer dan $ 600 per maand aan huurinkomsten.

ShareGrid is de grootste peer-to-peer site voor high-end camerahuur. Tarieven beginnen rond de $ 50 per dag voor DSLR-instellingen en gaan vanaf daar omhoog, afhankelijk van wat je moet delen.

Ondertussen is FatLlama breder geworden door de slogan ‘Airbnb voor je spullen’ te gebruiken.

62. Uw zolder verhuren?
Het Neighbor-platform is bedoeld om de traditionele self-storage-industrie te verstoren door u de extra spullen van uw buur te laten onderbrengen waar u ruimte voor heeft.

Dit is waarschijnlijk een zeer passief maandelijks inkomen na de eerste inlevering.

63. Huur onze parkeerplaats
Misschien heb je geen RV om te verhuren, maar heb je wel ruimte om er een te parkeren. In dat geval is Stow It wellicht een kijkje waard. De site helpt eigenaren van parkeerplaatsen in contact te brengen met mensen die hun zelden gebruikte voertuigen moeten opslaan.

In Europa lijkt JustPark meer grip te hebben.

64. Verhuurt uw vergrendelscherm
Download de Slidejoy-app (alleen Android) om het vergrendelscherm van uw mobiele telefoon aan adverteerders te ‘verhuren’.

Dat klinkt erg vervelend voor mij, maar sommige gebruikers melden ongeveer $ 10 per maand te verdienen. Je kunt naar rechts vegen om je telefoon normaal te ontgrendelen en het aanbod te negeren.

Verzilver uw inkomsten met PayPal, op cadeaubonnen of doneer ze zelfs aan een goed doel.

65. Verander uw auto in een mobiel reclamebord
Als het u niet uitmaakt hoe uw auto eruitziet, meld u dan aan om uw auto te laten dekken met een ingepakte advertentie met een service als Wrapify.

Het geld dat u verdient met Wrapify is gebaseerd op hoe ver u rijdt. Forensen in populaire gebieden kunnen meer dan $ 100 per week verdienen.

Download de app en terwijl je rijdt, volgt Wrapify passief je kilometerstand.

66. Deel uw gegevens
Een paar verschillende bedrijven voor marktonderzoek betalen u passief inkomen als u ermee instemt anonieme gebruiksgegevens met hen te delen. Mobilexpression betaalt u bijvoorbeeld in ruil voor gegevens van uw mobiele telefoon.

Download hun app en laat deze op de achtergrond werken door uw surfgedrag vast te leggen terwijl u op uw telefoon bent. Door deel te nemen aan Mobilexpression, verdien je wekelijkse credits die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen voor populaire retailers.

Evenzo gebruikt het SavvyConnect VIP-programma “veilige, geavanceerde technologie om gegevens te verzamelen terwijl u op internet surft.” In ruil voor het delen van deze gegevens,

Ik betaal je $ 5 per maand per apparaat.

Omgekeerde passieve inkomstenideeën
Mijn laatste methode om passief inkomen te genereren is in plaats daarvan wat geld te besparen. Uw persoonlijke winstgevendheid is de spreiding tussen wat u verdient en wat u uitgeeft, zodat u aan het einde van de maand meer geld kunt verdienen door kosten te besparen.

Geef een opsomming van uw uitgaven en kijk welke mogelijkheden u heeft, met name om terugkerende maandelijkse kosten in te korten. Bekijk items zoals sportschoollidmaatschappen of autoverzekeringen.

Er is echter een reden waarom ik me meestal concentreer op de inkomstengenererende kant van dingen. Er is een limiet aan hoeveel u kunt besparen, maar uw inkomstenpotentieel is onbeperkt.

Ik heb hierboven een paar van mijn favoriete ideeën over ‘omgekeerd passief inkomen’ gedeeld, waaronder Credit Card Rewards en Drop, maar als je die al hebt aangepakt, zijn er nog een paar om te overwegen.

67. Trimmen
Trim is een uniek programma waarmee u geld kunt besparen. Meld u aan, download de app en verbind uw accounts met Trim.

Ze zullen uw uitgaven analyseren en manieren vinden om u geld te besparen. Dit omvat onderhandelen om uw facturen te verlagen, zoals kabel en internet. Trim kan ook helpen bij het annuleren van vergeten abonnementen en terugkerende kosten die u elke maand geld kosten.

Ik was een beetje sceptisch, maar Trim onderhandelde meer dan $ 300 aan jaarlijkse besparingen op mijn Comcast-rekening!

Het bedrijf brengt 25% van de besparingen in rekening als succesvergoeding, wat aanzienlijk lager is dan concurrerende diensten zoals Billshark of Billcutterz.

68. Ting
Jarenlang hebben mijn vrouw en ik Ting gebruikt als onze provider van mobiele telefoons. De gemiddelde factuur is slechts $ 23 per maand per regel en deze werkt op het Sprint-netwerk.

Deze overstap van Verizon heeft ons meer dan $ 800 per jaar bespaard!

Ik zal echter opmerken dat Ting kosten in rekening brengt op basis van hoeveel je gebruikt. Als u een gebruiker van zware gegevens bent die optimaal profiteert van een ‘onbeperkt’ abonnement, is dit misschien niet geschikt voor u.

69. Dosh
Dosh is een coole app waarmee je extra geld kunt verdienen voor aankopen die je bij veel winkels en restaurants doet. Hier zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen die ik in de buurt heb gevonden:

dosh deals in de buurt

Hoe deze werkt, download je gewoon de app en verbind je kaart. Winkel dan zoals je normaal zou doen en verdien vervolgens geld door te winkelen in winkels die je misschien al vaak bezoekt. U zult merken dat veel lokale restaurants verbonden zijn met Dosh, niet alleen grote restaurantketens.

Zet uw inkomsten over naar een bankrekening, PayPal of doneer het aan een goed doel.

De gemiddelde cashback-rente met Dosh is 2,5%, maar sommige zijn zo hoog als 10%. Als je daar al gaat eten of winkelen, is dit een super passieve manier om geld te besparen.

70. RebateKey
Ik hoorde voor het eerst over RebateKey van Side Hustle Show-gast Amit Desai, en was behoorlijk sceptisch.

Op deze site bieden bedrijven aan om een ​​deel van uw aankoop op bepaalde producten terug te betalen – tot 100%. Zoals in, krijg je het item helemaal gratis.

Wat zit er voor hen in, vroeg ik me af?

Nou, ze bouwen verkoopbewijs op platforms zoals Amazon, verzamelen feedback van gebruikers en verzamelen e-mails. Ik testte het en ja hoor, een maand later had ik een cheque voor het volledige bedrag van mijn aankoop van $ 21,95. Sindsdien heb ik het ook verschillende keren gebruikt.

Best gek, maar zeker de moeite van het bekijken waard om te zien of er producten zijn waarvoor je op de markt bent.

Conclusie: begin vandaag met het opbouwen van passief inkomen
Om samen te vatten, hebben we een paar dozijn manieren behandeld waarmee ik passief inkomen verdien en een heleboel andere ideeën gedeeld waarmee u vandaag aan de slag kunt. Deze inkomstenstromen kwamen niet van de ene op de andere dag voor mij; ze hebben jaren van toegewijde inspanningen gekost om te bouwen.

Maar die inspanning is het waard. Het is zelfs vereist als u ooit wilt stoppen met het verhandelen van tijd voor geld.

Mijn aanbeveling is om een ​​paar van de opties op de lijst te kiezen die u het aantrekkelijkst en uitvoerbaarst vinden, en daarmee aan de slag te gaan. Laat me weten hoe het gaat!

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *