How to Fill Out A Postcard in the United States

Elke buitenlander die in de Verenigde Staten woont, weet hoe intens het kan zijn om een ​​ansichtkaart in te vullen of gewoon uw adres correct op te geven. Als het gaat om het verzenden van een ansichtkaart, kan de strijd echt zijn, dus vertrouw ons, je wilt daar klaar voor zijn!
Het doel van deze les is om u te helpen begrijpen hoe u een briefkaart kunt verzenden, hoe en waar u de naam, het adres en zelfs een paar culturele inzichten van de ontvanger kunt schrijven.
Hoe een ansichtkaart in het Engels te winnen

Wil je een ansichtkaart winnen van EnglishClass101? Nadat je hebt geleerd hoe je een ansichtkaart in het Engels invult … is hier je kans om een ​​persoonlijke ansichtkaart te winnen van Alisha, onze gastheer bij EnglishClass101! Helemaal uit de Verenigde Staten … en rechtstreeks aan u gericht.

Regels: 5 gelukkige winnaars worden gekozen om de ansichtkaart te krijgen.
Handel snel! De wedstrijd eindigt op 22 augustus 2017!
Hoe kunt u meedoen? Meld u eerst aan bij EnglishClass101. Vul vervolgens het onderstaande formulier in en druk op de knop ‘Verzenden’.

Log in om deel te nemen aan de wedstrijd.

 

Gerelateerde lessen

Inhoudsopgave
Engelse ansichtkaart Woordenschat les
Gratis briefkaartwoorden eBoek
Het adressysteem in de Verenigde Staten
Een adres schrijven in de Verenigde Staten
Hoe een ansichtkaart te versturen als u in de Verenigde Staten woont
Gerelateerde lessen
1. Engelse ansichtkaart Woordenschatles
Top

Stuur een ansichtkaart in de Verenigde Staten!

Welke betere manier om te beginnen dan met het leren van basiswoordenschat! Hier zijn enkele Engelse woorden die je moet weten:

adres (n) – een beschrijving van de locatie van een plaats
envelop (n) – een papieren zak die wordt gebruikt om een ​​brief te verzegelen of te verbergen
postkaart (n) – kaart waarop kan worden geschreven en die zonder envelop wordt verzonden
naam (n) – woord of zin die verwijst naar een persoon
letter (n) – geschreven stukje communicatie met iemand
postkantoor (n) – een gebouw waar postdiensten, zoals het verzenden van post, kunnen worden verkregen
post (n) – materiaal verzonden door de lucht, over land of over zee met behulp van het postsysteem
seal (v) – iets dat wordt gebruikt om een ​​brief te sluiten en aan te geven of deze is geopend
2. Gratis e-boek met briefkaartwoorden
Top

Win een ansichtkaart van EnglishClass101!

Elke buitenlander die in de Verenigde Staten woont, weet hoe intens het kan zijn om een ​​ansichtkaart in te vullen of gewoon uw adres correct op te geven. Als het gaat om het verzenden van een ansichtkaart, kan de strijd echt zijn, dus vertrouw ons, je wilt daar klaar voor zijn!
Het doel van deze les is om u te helpen begrijpen hoe u een briefkaart kunt verzenden, hoe en waar u de naam, het adres en zelfs een paar culturele inzichten van de ontvanger kunt schrijven.

 

3. Het adressysteem in de Verenigde Staten
Top

Postbezorger

Wanneer u huisnummers in de Verenigde Staten controleert, ziet u dat oneven nummers aan de ene kant van de straat staan, terwijl even nummers aan de andere kant staan. Ook worden nummers op sommige plaatsen op afstand toegewezen, zodat u mogelijk niet alle nummers vindt, omdat niet alle nummers worden gebruikt. Als je de regels kent, kun je heel gemakkelijk een plek vinden.
4. Een adres schrijven in de Verenigde Staten
Top

EnglishClass101-kaart

Wanneer u een adres schrijft, staat de naam van de persoon naar wie u het verzendt op de eerste regel. De tweede regel is het straatadres. De derde regel bevat drie dingen: de stad, een afkorting van de staat en de postcode. Op de vierde regel plaatst u het land.
Postkaarten zijn meestal verdeeld in twee secties – de ene kant is voor het adres en de port en de andere kant is voor uw bericht. Er is niet veel ruimte, dus je moet je bericht kort houden.

John Smith – Naam van de ontvanger
1504 Liberty St. – Straatnummer en naam
New York – Stad
NY – Afkorting van staatnaam (NY = New York)
10004 – Postcode
VS – Land
Nu weet je hoe je een adres op de Amerikaanse manier kunt schrijven! Hier is een tip: omdat het niet in een envelop zit, kan iedereen zien wat je op je briefkaart schrijft. Dus wees voorzichtig met wat je zegt!

Klaar om Engels te beheersen? Vraag uw gratis levenslange account aan om toegang te krijgen tot al onze bronnen voor het leren van de basistaal Engels met onze serie Engels leren in 3 minuten – en begin vanaf de eerste les Engels te spreken!

 

5. Hoe een ansichtkaart te versturen als u in de Verenigde Staten woont
Top

USA postkantoor symbool

U moet een postkantoor vinden om het te laten afstempelen. Amerikaanse postkantoren zijn gemakkelijk te vinden in de meeste steden en zijn gemarkeerd met het bovenstaande symbool.
Nadat u de ansichtkaart of een andere post heeft overhandigd, wegen ze de brief en vertellen ze u de prijs. Na betaling krijgt u de postzegels en de keuze voor het postkantoor om de brief te nemen of voor u om deze later te posten. Het is niet ingewikkeld, behalve het communicatie-aspect. Dus voor u Engelse leerlingen zijn hier 5 overlevingszinnen om uw kaart succesvol te plaatsen:

Waar is het postkantoor?
Geef me alsjeblieft een stempel.
Per luchtpost alstublieft.
Ik wil dit graag naar het Verenigd Koninkrijk sturen
Wanneer komt het aan?
Nu bent u klaar om een ​​Amerikaanse ansichtkaart of een brief te sturen. U kunt niet alleen ansichtkaarten verzenden, maar ook een

Ook zakelijke brieven of pakketten, omdat ze hetzelfde proces volgen. Controleer gewoon uw verzendopties. U kunt kiezen voor het EMS-pakket volgen (Express) of een goedkopere en langere optie … U vindt alle informatie die u nodig hebt op de Engelse pagina van de officiële website van Post. U kunt ook kiezen voor Spaans en Chinees.

Snelle tip! In de Verenigde Staten gaan ze door pond (lbs) en ounces (oz). 1kg = 2.2lbs 28.3g = 1oz De postdienst in de Verenigde Staten is behoorlijk snel en nauwkeurig in het ontvangen van post. Mail raakt tegenwoordig niet zo vaak kwijt. Dit heeft ook online winkelen populair gemaakt.

Het begrijpen van de Amerikaanse cultuur en gewoonten zal je zeker helpen op weg naar het bereiken van vloeiendheid!

6. Gerelateerde lessen
Top

Postkantoorwoorden

Leer onmisbare Engelse woorden en zinnen die je nodig hebt in het postkantoor met audio-uitspraak. En maak Engelse zinnen met de woorden en zinnen die je leert en laat een reactie achter. We zullen uw zinnen corrigeren. Succes! Vergeet niet ook het PDF-cheatsheet te downloaden!
Groeten in het engels

Leer gemeenschappelijke groeten met onze serie Engels in drie minuten! In de VS zijn manieren belangrijk en deze stapsgewijze video leert je enkele basisbegrippen die je nodig hebt om beleefd te zijn terwijl je Engels spreekt. Een moedertaal Engels docent zal de eenvoudige zinnen die nodig zijn uitleggen.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *